Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 19 ianuarie 2023

Rusia, Ucraina si Occidentul In urma cu 1 an

 

https://cursdeguvernare.ro/rusia-ameninta-occidentul-si-creste-presiunea-pe-ucraina-dupa-esecul-negocierilor.html




...





TOATE COMENTARIILE

  1. 1.Rusia lui NU va ataca Ucraina, d-l Putin fiind prea batrin pentru a avea timpul necesar pentru a controla si iesi cu bine din aceasta aventura macabra!Va mai aduce ceva armata, niste tehnica de lupta, va parazita sistemele de internet si comunicatii, forta sa navala va mai ameninta teritoriul ucrainean, dar cam atit!
    Este prea riscant razboiul cu toata lumea, iar Cazahstanul (si inainte Bielorusia si altele) i-au oferit sansa unica de a reconstrui macar partial CSI!Odata devenita singeroasa, aventura militara ucraineana ar zadarnici ori chiar anula aceasta noua posibilitate, astfel ca in urma lui n-ar mai ramine nimic pentru Rusia, lipsita si de resursele materiale si financiare de a lupta pe doua fronturi!Riscul nu este doar de a pierde razboiul, ci de a crea o situatie de instabilitate pina si in Rusia, periclitindu- ,,iesirea” la pensie si riscind sa fie judecat la Haga pentru genocid.Ce sa mai vorbim de cistigul Chinei in Asia, odata cu compromiterea grava a Rusiei agresoare!
    2.Sa inarmezi rusofoni si sa-i trimiti contra statului ucrainean este una si alta este sa ataci militar si sa provoci distrugeri materiale si umane majore unei tari independente.Aceasta stare ,,fumegoasa” cum o numea Esenin, va mai dura in ianuarie, iar pina la urma Putin va intelege ca nu se poate intinde decit sub plapuma proprie care este Asia, unde SUA si NATO il lasa in pace sa viseze la refacerea unui trecut ireconstruibil in prezent.
    Minstrul Lavrov cinta cea mai falsa ,,arie a razboiului” din intreaga sa cariera, deoarece nici prin gind nu-i trece d-lui Putin sa atace militar Ucraina!

  2. Un razboi fulger e posibil, dar nu vad beneficiile pt Putin, afara de cele electorale. S ar expune la sanctiuni severe, ar avea de platit pensii si salarii pt milioane de ucraineni, deci economic e razboi loose loose.

Niciun comentariu: