Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 7 septembrie 2023

De la "Shake it Off" la "Prins intre rochii, capsatoare si exporturi ilegale". Update


.....sau ciocnirea civilizatiilor ( fiecare cu umorul ei).  




42. Se interzice judecarea sau chiar criticarea publică (s.n. ) a acelor conducători numiţi de către partid, care prin activitatea lor au produs pierderi (s.n.)sau au trezit nemulţumirea angajaţilor(s.n.). În cazuri drastice se recheamă din funcţie(s.n.), fiind numiţi în poziţii similare sau superioare(s.n.). La sfârşit, trebuie puşi în funcţii de conducere(s.n.) şi ţinuţi în evidenţă drept cadre de rezervă pentru perioada schimbărilor ulterioare( s.n.).
Cristopher Andrew & Oleg Gordievski - KGB. Istoria secreta a operatiunilor sale externe de la Lenin la Gorbaciov , Editura ALL, Bucuresti, 1994, p.487-492
http://romania-rusia.info/DirectiveleNKVD.asphttp://www.rumaniamilitary.ro/directivele-nkvd-pentru-tarile-din-europa-de-est





In anul 2015 am postat ceva despre "ciocnirea civilizatiilor " respectiv contrastul teribil intre umorul voluntar al unui politist american in timpul serviciului si umorul involuntar al unui onorabil  judecator roman prins intre " rochii, capsatoare si exporturi ilegale" ( plus vanzari de capre ) :




" Shake it Off " ( politist, USA ) :









"...acuzatiile nu au legatura cu mine" ( judecator CCR, Romania ) :









Dupa 8 ani si cu un asemenea traseu social "pit(h)oresc" ( cum spunea un onorabil academician in anii `90 ) in spate,  constatam ca onorabilul judecator Toni Grebla ajunge in 2023  drept in fruntea gramezii respectiv presedintele pentru 8 ani al  Autoritatii Electorale Permanente ( AEP ) care va organiza urmatoarele alegeri :





Concluzia ? Ne aflam in 2023 , dar spiritul ( daca nu si litera ) Directivelor NKVD din 1947 pentru tarile din orbita sovietica nu a disparut de pe meleagurile noastre. 

Niciun comentariu: