Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 19 septembrie 2023

Discurs exceptional al lui Volodimir Zelensky de la tribuna ONU



Volodimir Zelensky se dovedeste a fi unul dintre cei mai mari oameni politici ai acestei epoci. Dincolo de ezitarile statelor occidentale si de politica duplicitara a unor state din Europa de Este unde forte retrograde din fosta nomenclatura si politia secreta de altadata saboteaza intr-o forma sau alta sprijinul pentru Ucraina , acesta reuseste cu subiect si predicat sa transmita in cea mai clara si mai credibila forma cel mai pertinent mesaj asupra situatiei limita in care se afla Ucraina, Europa si comunitatea globala.
Din acest punct de vedere Ucraina a castigat deja razboiul , iar Putin, Lavrov si Rusia desi traiesc inca , sunt deja istorie din punct de vedere uman si moral .
Oricate miliarde de dolari ar investi Putin si Rusia in propaganda , diversiune si dezinformare si manipulare au pierdut deja orice legitimitate la nivel global.
 

 

Niciun comentariu: