Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

duminică, 21 iunie 2009

Paranoia de sistem

Paranoia de sistem



Mentalitatea care sufoca intreaga societate romaneasca , de neinteles intr-o democratie , are o explicatie extrem de prozaica. Cifrele seci ale statisticii spun mai multe decat o mie de cuvinte. Actuala societate romanesca este un adevarat paradis al serviciilor secrete :


"“România are acum şase servicii secrete: SRI, SIE, UM0962, STIS, SPP, DGIA, încadrate cu 30.000 de ofiţeri. În 1978, un ofiţer supraveghea 1466 de cetăţeni români. Acum supraveghează doar 732 de cetăţeni. SRI, care acoperă o populaţie de 22 de milioane, are 12.000 de ofiţeri. Echivalentul său francez acoperă o populaţie de trei ori mai mare şi are 6000 de ofiţeri, iar cel german are 2448 de ofiţeri pentru o populaţie de 80 de milioane”

(http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/855856/De-ce-a-ramas-Romania-in-zodia-Securitatii/ )


Daca la acestea mai adaugam si structurile oficiale ( Armata, Politia, Justitia, Ministerul de Interne, etc. ) si starea de asediu permanent din institutiile publice generata prin unificarea administratiei publice cu Ministerul de Interne in cadrul M.I.R.A , avem o imagine elocventa a spatiului de manevra care mai ramane cetatenilor respectiv a lipsei de oxigen din societatea romaneasca.

Niciun comentariu: