Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

vineri, 5 august 2011

Sa pasim in Schengen cu acest domnAlexandru Noaptes
Un portret


Foto : Adevarul

Sursa : http://www.adevarul.ro/actualitate/Orgiile_financiare_ale_lui_Noaptes-fostul_sef_de_la_CFR_0_529747559.htmlSi o excelenta caracterizare de tip Honore Daumier, din Romania Libera :


" Sa pasim in Schengen cu acest domn

El constituie quintesenta - daca nu a neamului nostru - cel putin a elitei noastre politice, manageriale, sociale, etc. Fizionomia tipica: tuciuriu, falcos, privire bovina... Dar dincolo de aparente, exista o minte agera, un spirit intreprinzator, capabil sa evalueze rapid mediul in care isi duce existenta si sa identifice metodele de properitate - pentru el bineinteles. In jurul lui vede o multime de blegi, care tanjesc si ei sa traga un tun, dar nu stiu cum. Si intelege perfect ca astia nu o sa-l ia la intrebari ce si cum. Sigur ca da, pe ici pe colo cate un amarat onest, scarbit de tot ce vede, multumit sa isi duca existenta de pe azi pe maine. Nici din partea astora nu poate fi nici o reactie. Asa ca minunatul exemplar se apuca cu spor de treaba si in 3 ani agoniseste cam cat in 20 - ca in basmele ascultate in copilarie : si crescu voinicel intr-un an cat in 10. Numai ca in basme asa ceva se intampla cu aia buni. E o lume intoarsa pe dos : intr-un colt sunt macelariti zeci de copii cu suflete curate, iar nitel mai departe sobolanii umanoizi sunt bine merci (s.n.). "

Jenica Labirint


Sursa : http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/ani-cere-confiscarea-a-3-milioane-de-euro-din-averea-fostului-director-cfr-calatori-233242.html

Niciun comentariu: