Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 30 ianuarie 2015

Iadul de langa noi


Romania este in UE si NATO si poate ca acestea sunt singurele garantii care ne mai mentin moralul. Realitatea dura este ca am ramas "o insula de latinitate intr-o mare slava" si harta de mai jos ne readuce imediat cu picioarele pe pamant :



inchide
Influenta Rusiei in tarile vecine Romaniei
( Intre timp ,  Grecia a devenit rosie ,  speram ca nu se pregateste si Turcia ... )
Foto: Hotnews



Cu adevarat tragic este faptul ca au trecut 26 de ani de la Revolutie si 25 de ani de ani de la prima mineriada si nu mai scapam de cosmaruri. Mai exact, ne aflam tot pe muchie de cutit , iar de la pace la razboi nu este decat un pas . Orice balans strategic poate deschide Cutia Pandorei si ne poate arunca direct in infernul de langa noi. 
Scene atroce ca atunci se petrec si acum , si infiorator de aproape de noi : 





              




http://inliniedreapta.net/lavedere/imagini-socante-crime-de-razboi-ale-invadatorilor-rusi-ucraina/
http://adevarul.ro/international/europa/razboiul-noi-1_54ca0048448e03c0fd113819/index.html


Niciun comentariu: