Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 30 octombrie 2015

Diagnosticul starii de fapt din Romania


"Din discuţiile avute cu reprezentanţii ONG-urilor, dar şi cele avute la DNA a rezultat că MCV reprezintă un instrument foarte util (s.n.). Este nevoie să se exercite în continuare presiune, iar succesele obţinute până acum justifică această opinie. S-a văzut în ultima perioadă că persoane considerate până nu demult intangibile au ajuns să răspundă în faţa justiţiei şi acest lucru reprezintă un succes de care cetăţenii României trebuie să se bucure pentru că cetăţenii României sunt şi cetăţeni ai Uniunii Europene şi nu avem voie să le luăm acest merit (s.n.)"


"Toate cele relatate până acum explică şi faptul că nu am solicitat o întrevedere cu prim-ministrul Victor Ponta, pentru că suntem de părere că domnia sa trebuie să stea de vorbă deocamdată cu alte persoane şi instituţii. Domnia sa a fost trimis în judecată (s.n.) şi vă reamintesc un fapt petrecut în Germania: fostul preşedinte federal Christian Wulff s-a retras din funcţie şi asta înainte de a fi trimis în judecată, în momentul în care abia fuseseră anunţate cercetările penale. Este un lucru ce ţine de cultura politică .Noi dorim să evităm distrugerea reputaţiei unei funcţii (s.n.). E un principiu democratic, iar democraţia e singurul bun pe care îl avem. Ştiu că este un subiect sensibil, trebuie să afirm cu tărie că pentru mine prim-ministrul Ponta e nevinovat şi rămâne nevinovat până când instanţa va decide nevinovăţia sau vinovăţia sa, dar acest lucru trebuie să fie valabil nu mai devreme de această decizie"


Gunther Krichbaum

Preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestagul german

Sursa : http://www.evz.ro/gunther-krichbaum-nu-am-solicitat-intalnire-cu-ponta-pentru-ca-domnia-sa-trebuie-sa-stea-de-vorba-deocamdata-cu-alte-persoane-si-institutii.html

Niciun comentariu: