Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

sâmbătă, 8 aprilie 2017

Kitsch. Horror. "Traditii si flori de sarbatori" sau Jurrasic Park in centrul BucurestiuluiImaginarul zilelor noastre 


...iepuroaice cu capul cat o baniţă in faţa Casei Poporului ( frumoasa imagine si sugestie subliminala ) , salopete si cizme de cauciuc colorate, haine negre de piele, un iepuroi urias care trage un ou fugarind o (ne)zburatoare prinsa-n funii, Primaria Capitalei inscriptionata  pe 3 oua uriase , gaini, pene, evlavie si icoane mai lipseau din peisajul bucurestean actual : 
Foto : Octav Ganea 

Foto : Octav Ganea 


Foto : Octav Ganea 


Slava Domnului ca nu a mai aparut si " Balena Albastra" , in orice caz cu aceste "traditii"  depresia la adulti si groaza la copii este asigurata.

Comentariu pe Facebook Irina Grad Dar mirosul de urina de pe Stefan cel Mare au reusit sa-l indeparteze? Dar mizeria dezolanta de pe Magheru si din centrul vechi au adunat-o?

Niciun comentariu: