Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 11 septembrie 2017

Romania 2017. Starea natiunii, societatii si democratiei si prioritatile de etapa



„De cinci-şase ani, de când intră şi politicienii la închisoare, puşcăriile au devenit mai atractive pentru publicul larg (?!-s.n.) . În ultimii ani, deţinuţii ( care detinuti ? - s.n. ) au făcut presiuni şi au obţinut în   permanenţă mai mult decât copiii din orfelinate  sau bolnavii din spitale. Asta pentru că, dacă pe deţinuţi îi reprezintă nişte avocaţi (s.n.) , pe orfani nu îi reprezintă nimeni(s.n.). Ne facem că nu vedem aceste probleme”

Alfred Bulai
sociolog



Razboiul total dintre clasa politica si societatea romaneasca si implicit dintre stat si cetateni a intrat in linie dreapta . In aceasta situatie singurul obiectiv pentru care se aloca toate resursele si nu se precupeteste nici un efort este dezincriminarea unor fapte penale si eliberarea cat mai rapida a unor condamnati penal . Rezultatul este o lume intoarsa pe dos in care normalitatea sociala este inlocuita cu "moral insanity" si o societate dezumanizata care isi neglijeaza exact categoriile cele mai vulnerabile si se aseaza singura la periferia Europei. 
Cifrele reci ale statisticii sunt mai mult decat elocvente iar cele 138 de comentarii ale cititorilor  de pe Facebook arata si revolta populatiei si dimensiunea fracturii din societatea romaneasca .





Indicatorii de stare 

Hrana unui detinut - 32 lei ( cf : Administratia Nationala a Penitenciarelor
Hrana unui bolnav - 15 lei 
Hrana unui copil de cresa - 12 lei 

Sursa http://adevarul.ro/news/eveniment/prioritate-norma-hrana-detinutilor-stabilita-nutritionisti-conform-unui-proiect-lege-adoptat-guvern-1_59b6a00f5ab6550cb810b5a7/index.html ;
 



Comentariile Facebook ( 138)


Traian-Lelius Staicu Si copiii de la Sate care se duc flamanzi la scoala,aia nu au nevoie de hrana,de un nutritionist?Puscariasii trebuie sa fie in forma cand vor iesi afara la dat in cap si hotii.Traian-Lelius Staicu Si copiii de la Sate care se duc flamanzi la scoala,aia nu au nevoie de hrana,de un nutritionist?Puscariasii trebuie sa fie in forma cand vor iesi afara la dat in cap si hotii.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
10 ore
Administrează
Dan Diti Mi se pare normal, doar n-o să iasă de acolo mai slabi decât au intrat. Pe burta goală nici nu știi cum să planifici următoarele infracțiuni...

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
9 ore
Administrează
Codău Constantyn habar nu are multa lume cat se fura in penitenciare ( cadrele de penitenciar fura , nu hotii ) , probabil de asta vor sa mareasca norma de hrana a unui detinut ca sa aiba mai mult de furat 

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
9 ore
Administrează
Pop Georgeta Lotica nu va e frica de Dumnezeu!!!!!sa va fie!!dlor guvernanti!!care va preocupati mai mult de raufacatori!!decat de cei bolnavi ,de copii sau de cei care au muncit sa va plateasca voua salariile si pensiile nemeritate!!!RUSiNE!!!!!!

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
9 ore
Administrează
Cosmin Niță Se duc la inchisoare ca si cum ar merge in vacanta. De ce nu ar contribui si ei prin munca la ridicarea tarii pe care au distrus-o timp de 27 de ani. Nu este este corect sa stai degeaba, mancare si cazare gratis!!! Ce inseamna asta?!

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
9
9 ore
Administrează
Mureșan Bogdan Îi simplu ce mai tot calculează. Luăm de la orfelinate și dăm la deținuți... cam asta-i logica.
Acuma că am avut ceva VIP-uri care au stat în beciul domnesc o să vedem ce se schimbă în bine condițiile din penitenciare... reformă nu alta.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
7
9 ore
Administrează
Dinu Marius De la conducerea Paralamentului in frunte cu min Justitiei toti sau dilit rau la Cap....bai DETINUTUL ajunge dupa gratii pentru fatpe rele inclusiv CRIMA, ce inseamna atatea favoruri pentru detinuti?.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
3
9 ore

....................

Sursa : https://www.facebook.com/Adevarul/posts/10155025217471243

Niciun comentariu: