Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 31 ianuarie 2019

Psihiatrii si psihologii umanisti care ne lipsesc si dupa 30 de ani de democratie . Dr. Manfred Spitzer



Timp de trei decenii la noi s-a desfasurat un adevarat Program National de Imbecilizare ( PNI ) a cetatenilor  in care mass-media a abdicat de la misiunea sa esentiala de informare si educare a populatiei specificata in Constitutia Romaniei prin care aceasta este obligata sa asigure dreptul la informare corecta  (http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2#t2c2s0sba31 ) , misiune care s-a transformat intr-una de "divertisment" sub care foarte usor s-au strecurat diversiunea, dezinformarea si manipularea). 
Rezultatul a fost tabloidizarea presei si manelizarea programelor TV care au fost impuse populatiei drept " standarde sociale " cu efecte catastrofale din punct de vedere social *). 
Interviul cu profesorul dr.Manfred Spitzer atinge chestiuni esentiale care privesc nu numai informarea corecta si educarea populatiei ( neglijate complet de Ministerul Educatiei si Invatamantului care nici in prezent nu are un concept clar al educatiei  - https://www.edu.ro/misiune-viziune-valori-0) , ci si normalitatea unei societati . 









Note 

*) Publicistul britanic Tom Gallagher afirma cu ani in urma intr-un articol publicat in " Romania Libera "  : 


" …nici un parinte responsabil nu ar trebui sa-si expuna copilul la emisiunile unor posturi TV ( din Romania -s.n.) ”.

P.S. Un comentariu pertinent dupa aparitia acestui  interviu care surprinde manipularea subliminala practicata de TVR :



Nu-i pacat de invitati si discutiile respective, sa aveti elementele alea de decor "din alt film"? Si ma refer in special la scaune. Cum puteti sa tineti un invitat de calibrul asta si un prezentator in pozitiile alea dubioase cu genunchii la gat? Nu cred ca nu exista 2 scaune mai potrivite in toata Televiziunea Romana. Si 2 butoaie pe care cantau baietii de la Sistem sunt mai potrivite pentru un decor industrial...

Niciun comentariu: