Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 19 ianuarie 2021

Speranta unora si cosmarul altora . Alexei Navalnîi, o privire care va ramane in istorie



Alexei Navalnîi

https://www.g4media.ro/proces-de-urgenta-pentru-alexei-navalnii-la-sediul-politiei-purtatoarea-de-cuvant-a-opozantului-rus-ministerul-cere-arestarea-lui-alexei-pentru-30-de-zile.html



Aceasta fotografie tragica ( fotografie care este si cosmarul lui Putin ) ne va urmari multa vreme pentru ca spune ceva ce noi simtim, dar inca nu putem exprima clar . 
In schimb , protagonistii ei sunt pregatiti pentru ce va urma , iar instinctul feminin traieste deja acest sentiment.
Cu adevarat ingrozitor este faptul ca intreaga planeta asista neputincioasa la o crima si asta o stie in primul rand Putin , dar regimul dezumanizat si sinistru al lui Putin nu are nici scrupule , nici solutii . 
Din nefericire, timpul nu mai poate fi dat inapoi. Pasul a fost facut si drumul este fara intoarcere pentru toti protagonistii.

Niciun comentariu: