Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Putin's palace. History of world's largest bribe ( Cel mai bun portret facut unui dictator, FSB-ului si mafiei rusesti ) .

 

Lovitura de gratie aplicata lui Putin si regimului lui. 

Alexei Navalnîi a facut cel mai bun portret documentat al unui dictator rus,  FSB-ului si mafiei rusesti  



Putin's palace. History of world's largest bribe
https://www.youtube.com/watch?v=ipAnwilMncI&feature=youtu.be

52,363,880 views
Jan 19, 2021



Autorul acestui documentar de exceptie de aproape 2 ore ale carui singure arme sunt adevarul ,onestitatea si dreptatea , in aceasta suprema provocare si ultimatum pentru Putin si regimul lui, a pus in joc si riscat totul ( viata lui , a familiei, a prietenilor ,etc.)
Fotografia tragica de mai jos ne va urmari multa vreme pentru ca spune ceva ce noi simtim, dar inca nu putem exprima clar . In schimb , protagonistii ei sunt pregatiti pentru ceea ce va urma , iar instinctul feminin traieste deja acest sentiment.
Cu adevarat ingrozitor este faptul ca intreaga planeta asista neputincioasa la o crima si asta o stie in primul rand Putin , dar regimul dezumanizat si sinistru al lui Putin nu are nici scrupule , nici solutii .
Din nefericire, timpul nu mai poate fi dat inapoi. Pasul a fost facut , drumul este fara intoarcere pentru toti protagonistii si numai o minune ( respectiv revolta societatii ruse ) mai poate opri tragedia care va urma.

https://www.contributors.ro/navalnii-a-fost-in-judecat-in-sectia-de-politie-doar-pe-vremea-lui-stalin-se-mai-putea-intampla-asa-ceva-interviu-cu-analistul-armand-gosu/#comment-435957



Alexei Navalnîi si sotia lui 
Doi oameni onesti prinsi fara scapare in malaxorul megamasinii criminale a lui Putin 


Niciun comentariu: