Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois, Steven van Groningen, Leslie Hawke, Peter Damian Hurley

miercuri, 9 iulie 2014

O radiografie a sistemului politic romanescO echipa de 13 animatori 2D ( http://www.reea.net/reeanimation) cu varste cuprinse intre 22 si 36 de ani , a avut excelenta idee de a prezenta asemanarile si deosebirile dintre sistemul politic romanesc si sistemele politice din Europa. 
Rezultatul remarcabil obtinut il puteti vedea mai jos . Acesta arata cum au fost prinsi fara voia lor cetatenii romani ( si de fapt intrega societate ! ) ,   intr-un fel de "cursa cu obstacole"  :


Niciun comentariu: