Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 12 iulie 2014

Romania, romanii, si Securitatea



Discutie recenta cu un muncitor constructor de 54 de ani , discutie de neimaginat in urma cu 25 de ani cand "I.M.G.B. facea ordine". Declaratia sa este una uluitoare :




"Auziti dom`ne ?!  Daca as mai avea eu acum 20 de ani ,  in secunda urmatoare as pleca din Romania , fara sa mai privesc inapoi si fara nici o parere de rau . As lasa in urma totul , inclusiv hainele de pe mine  !"


In continuare imi povesteste detasat inca un episod interesant  :


"Am lucrat la cineva ( cum ar spune Caragiale , o persoana importanta, se subintelege   -n.n) , si intr-o discutie despre politica acesta ne-a spus direct, noua, muncitorilor care lucrau la casa lui  : "Romania a fost, este , si va fi,  a Securitatii ! ".



Niciun comentariu: