Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 6 octombrie 2014

Societatea diversiunii generalizate



Recenta (auto)dezvaluire despre existenta  singurului (?! ) ofiter acoperit din presa noastra *) , dezvaluire care confirma suspiciunile cetatenilor fata de o societate duplicitara de gradul doi respectiv fata de o societate a diversiunii generalizate **), a provocat o adevarata furtuna mediatica . 
Cauza reala a acestei furtuni mediatice este atacarea frontala a unui tabu social care se refera la confiscarea oculta a celor mai sensibile profesii. Cu exceptia magistratilor la care apartenenta la fosta Securitate sau la actualele servicii secrete este interzisa care prin lege  : 



Potrivit articolului 7 din Legea 303/2004 republicată, "judecătorii, procurorii, magistraţii-asistenţi, personalul de specialitate juridică asimilat acestora şi personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi parchetelor nu pot fi lucrători operativi, inclusiv acoperiţi, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informaţii".(s.n.)Aceste persoane sunt obligate să completeze anual o declaraţie autentică, pe propria răspundere, din care să rezulte că nu sunt lucrători operativi, inclusiv acoperiţi, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informaţii.Procurorul general a arătat că nu intră în competenţa Parchetului verificarea acestor declaraţii date de magistraţi la notar.(s.n.)"Noi nu avem competenţa a face astfel de verificări, dacă într-adevăr un magistrat a fost sau nu a fost, sau este şi aşa mai departe. Nu s-a practicat până acum, nu văd de ce s-ar face astfel de verificări. Există obligaţia legală a unei declaraţii notariale, sub sancţiunea falsului în declaraţii. Fiecare îşi asumă şi…", a mai spus Niţu.Procurorul Tiberiu Niţu a precizat că se pleacă de la prezumţia de seriozitate, având în vedere că este vorba de magistraţi, oameni de la care se aşteaptă "seriozitate, maturitate"."Întotdeauna plecăm de la prezumţia de bună-credinţă şi de la prezumţia de seriozitate, responsabilitate şi maturitate, pentru că vorbim de un corp al magistraţilor, adică oameni de la care, dincolo de astfel de declaraţii, aşteptăm cu toţii, în general, înţelepciune, ştiinţă de carte, maturitate" (s.n.), a mai spus Niţu.http://www.mediafax.ro/social/nitu-magistratii-au-obligatia-sa-declare-daca-au-fost-ofiteri-de-securitate-fiecare-isi-asuma-13330370


, alte profesii sociale extrem de sensibile ( medic, psihiatru, sociolog, psiholog, etc. ) unde un diagnostic profesional fals poate avea consecinte incalculabile, nu au aceasta interdictie ! 
Un exemplu il ofera psihologia unde confiscarea domeniului de catre structurile militare a fost deja demonstrata ***).
Comentariul de mai jos  publicat in Evenimentul Zilei  se refera la aceasta problema : 




Sergiu Simion la 25 septembrie09:32 a spus:
Prin anii `90 americanii au declarat raspicat ca in societatea romaneasca exista o adevarata "paranoia a serviciilor secrete" si abia acum se vede ca au avut dreptate. Problema este ca scenarita si mentalitatea securista invadeaza din ce in ce mai mult societatea romaneasca care pare sa uite ca mentalitatea democrata si civilizatia europeana sunt incompatibile cu aceste "jocuri operative"( ?!), actiuni informative dezinformari si ("lucraturi") contrainformative iar Romania , cu ajutorul presei si ziaristilor se scufunda din ce in ce mai mult in aceasta mlastina de neinteles pentru o societate occidentala , mai exact o societate duplicitara de gradul doi respectiv o societate a diversiunii generalizate care fura tinerilor " si tara si viitorul ". Pacat.
http://www.evz.ro/cazul-turcescu-se-contureaza-din-ce-in-ce-mai-puternic-ipoteza-unui-joc-operativ-corneliu-dobritoiu-a-dat-numai-informatii-aiurite.html




In aceeasi publicatie,  o reactie de revolta a unei cititoare exasperata de manipularea mediatica extrema existenta in Romania : 

FRONIUS LUMINITA la 24 septembrie, 02:25 a spus:
BA ! VA JUCATI CU NERVII NOSTRI !






Addenda

Una dintre misiunile serviciilor secrete este aceea de a avea un control permanent asupra societatii, in general si a institutiilor sau organizatiilor ,in special iar , modalitatea cea mai eficienta este aceea prin care, un (fost) lucrator se infiltreaza ,sub diverse forme si in diferite functii ,in institutia sau organizatia respectiva.In general, se prefera ca acesta sa acceada la o functie de conducere.In aparenta, structura de informatii pare sa fi renuntat la propriul angajat dar,ea il foloseste atat timp cat randamentul sau nu este influentat in mod negativ de vreo boala,de vreo incalcare flagranta a legii sau deconspirare iar, trecerea in rezerva nu inseamna ca structura de informatii a renuntat la acesta . Sa nu uitam ca ,psihologia este o arma si ca orice arma ,trebuie controlata .Cum? Prin ...ofiterii care conduc COPSI. 
 http://sergiusimion.blogspot.ro/2010/06/ce-vraji-mai-fac-psihologii-romani.html?showComment=1321718007959#c3395928666639859197 
„Cred că funcția de ofițer acoperit este incompatibilă cu profesia de ziarist. La fel ca și profesia de magistrat. Ziaristul este dependent de credibilitatea sa."Cristina Guseth, director Executiv al „Freedom House România”
http://www.evz.ro/dosarul-robert-turcescu-soietatea-civila-vrea-eliminarea-acoperitilor-din-redactii.html?v=6


    *) http://www.evz.ro/cazul-turcescu-se-contureaza-din-ce-in-ce-mai-puternic-ipoteza-unui-joc- 
          operativ-corneliu-dobritoiu-a-dat-numai-informatii-aiurite.html
  **) http://sergiusimion.blogspot.ro/2014/02/starea-de-parabioza-societatii-romanesti.html 
***) http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-     
      AGERO/CULTURA/istoria%20conspirativa%20de%20SS.htm
      http://psihologiapsihologilor.blogspot.ro/2009/06/democratie-psihologica-prin.html
      http://psihologiapsihologilor.blogspot.ro/2010/06/ce-vraji-mai-fac-psihologii-romani.html
      http://sergiusimion.blogspot.ro/2009/04/frontul-psihologic-national.html


Niciun comentariu: