Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

duminică, 23 noiembrie 2014

Romania din afara Romaniei. Lectia diasporei




" În acele momente ţara ne-a făcut pe noi de râs. De regulă, ţara spune că noi venim aici şi ne etichetăm greşit. Nu. Ţara ne-a făcut de râs printr-o manevră securistă. Ne-a făcut efectiv de tot râsul, mai ales în condiţiile în care statul englez a venit şi a spus vino la mine în secţie şi votează la mine, iar tu, statule român refuzi. Le-a fost frică de noi. Să le fie ruşine.
 Români din toate colţurile lumii trebuie să rămânem în continuare uniţi şi să luptăm împotriva sistemului corupt care este în România, sistem care, mai mult ca niciodată, şi-a arătat adevărata faţă ”

Iris Radulian
presedinte MY Romania Group*), Londra 
Marea Britanie 



*) My Romania Group din Marea Britanie este o organizatie ( ONG) promovează obiceiurile şi tradiţiile româneşti în rândul copiilor românilor stabiliţi în Marea Britanie 
http://www.gandul.info/stiri/pacea-de-la-londra-intre-romania-si-diaspora-trebuie-sa-ramanem-uniti-impotriva-unui-sistem-corupt-care-si-a-aratat-adevarata-fata-13608207)

Niciun comentariu: