Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

duminică, 17 ianuarie 2016

Internationala terorii sau ura viscerala fata de civilizatie


Ceea ce se petrece acum in intreaga lume se desfasoara dupa un scenariu-horror care nu mai are nici o legatura cu logica, ratiunea sau normalitatea , dar care aminteste in mod umitor de scenariul Revolutiei din 1989 si de Mineriada din 1990.
Europa , si de fapt intreaga lume , a ajuns in situatia oraselor romanesti care atacate in 1989 , toate simultan,  de fantomatici  "teroristi care trag din orice pozitie" (vorba marilor specialisti Iliescu si Roman care ii cunosteau fara sa-i vada ) , dar cu gloante reale.
La fel cum atunci , si contrar unei logici rationale  , romanilor le era frica in orice oras din tara ca vor fi atacati de teroristii pe care nu-i vedea si nu-i cunostea nimeni , la fel acum cetatenilor din tarile Europei , dar si din alte tari ale lumii , le este frica oriunde s-ar afla ca pot fi atacati de niste fantome fara identitate declarata , dar cu gloante , grenade si bombe cat se poate de reale.
Pe de alta parte , la fel cum la Mineriada din 1990 orice om normal si nevinovat din Bucuresti era in pericol si putea deveni o victima daca se afla pe strada , acum cetatenii normali si nevinovati aflati in Europa si in alte tari alte lumii pot deveni tinte potentiale pentru orice agresiuni barbare.
Pe scurt, am ajuns in situatia irationala in care nimeni nu mai este in siguranta nicaieri.
In sfarsit, la fel cum la Revolutie si la Mineriada din 1990 am avut doar victime pentru ca nu au fost identificati niciodata nici "teroristii" si nici autorii atrocitatilor mineriadei , la fel si acum avem agresiuni la nivel european si planetar , dar structura care le coordoneaza are doar multiple masti , chipuri si nume,  dar niciodata o identitate concreta.
"Dumnezeu nu da cu zarurile" spune o celebra butada,  dar atunci cand vorbim despre  deplasarea cordonata a mii de oameni  la nivel de continent(e)  nu mai pot fi invocate "coincidente statistice" :


"... în acest moment, zilnic, doar prin Grecia, intră între 3.000-4.000 de noi migranţi (declaraţie oficială, ieri, la Parlamentul European, a comisarului european Avramopoulos)...
(http://adevarul.ro/international/in-lume/internationala-terorii-loveste-nou-masacrul-burkina-faso-1_569a246537115986c68c7ceb/index.html )


Daca privim harta terorii la nivel global (http://visionscarto.net/djihadisme-international ) se poate observa ca extinderea zonei ei de atac se suprapune in mare cu zonele de unde provine cea mai mare parte a migraţiei ( tradiţionale ) spre Europa :


Adăugați o legendă


Logic vorbind, cand 1000 de oameni actioneaza in acelasi mod , in acelasi fel si in acelasi loc nu mai putem vorbi nici de  "coincidente statistice", nici de "contagiune emotionala" , ci de o planificare deliberata si coordonata a acestor actiuni ( http://www.hotnews.ro/stiri-international-20706059-koln-zeci-agresiuni-sexuale-jafuri-comise-refugiati-arabi-nord-africani-noaptea-anul-nou-centrul-orasului.htm )cu atat mai mult cu cat acest  acest gen de agresiuni s-au extins de fapt la nivel european (http://www.evz.ro/temerile-unor-agresiuni-sexuale-raspandesc-teroare-in-europa.html )  :

„Stăteam pe o bancă, beam șampanie și așteptam să înceapă focurile de artificii. La un moment dat, mai mulți bărbați ne-au încercuit. Vorbeau arabă, iar singurele cuvinte pe care le-am înțeles erau „Hey, pătușă”. După câteva clipe, cineva mi-a imobilizat mâna dreaptă. Era un coșmar. Am fost prinși în mulțime. Eram îmbrăcată cu o fustă sub genunchi, și m-am trezit cu o mână pe fund, pe sub fustă. Când m-am întors, mai mulți bărbați mă priveau cu bale la gură"
http://www.evz.ro/mai-multi-barbati-ma-priveau-cu-bale-la-gura-vorbeau-araba-era-un-cosmar-noi-marturii-terifiante-ale-femeilor-agresate-la-koln-de-revelion.html

In  acest caz,  incercarea de a explica deplasarea pe continentul european a mii de oameni veniti din Africa , Asia,etc.  si actiunile lor criminale si brutale impotriva unor oameni nevinovati  prin ...seceta din Siria ( ?!) este de-a dreptul  ridicola ( cf : http://www.nytimes.com/2015/03/03/science/earth/study-links-syria-conflict-to-drought-caused-by-climate-change.html?_r=1).

Pe scurt , Europa de Vest de altadata in care baietii si fetele de 16 ani puteau pleca singuri de acasa, in blue-jeans si cu ruscsacul in spate sa cutreiere in siguranta intreg continentul , nu mai exista . Dupa cum nu mai exista nici acea lume in care civilizatia occidentala oferea confort material , curatenie, siguranta si  celebra relaxare a vesticilor.
Se intampla si cu Occidentul exact ce s-a intamplat cu tarile post-comuniste ca Romania care se "manelizeaza" treptat . In loc sa se extinda centrul cu civilizatia, cultura , confortul si curatenia lui catre periferie, se extinde periferia , mizeria , patologia , infractionalitatea , primitivismul si vulgaritatea catre centru. Acesta este noul mers al lumii si va dura multa vreme de aici inainte.

Niciun comentariu: