Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 20 ianuarie 2016

Marile manevre



Un articol encomiastic , patriotard si lacrimogen  aparut in presa noastra , dar sub anonimat (http://www.gandul.info/magazin/povestea-tanarului-de-30-de-ani-care-a-renuntat-la-un-job-la-banca-mondiala-pentru-a-indrepta-lucrurile-in-romania-14971265) pregateste romanii pentru ceea ce , chipurile,  urmeaza sa vina :



"Sebastian Burduja, un tânăr de 30 de ani, este membru fondator al Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) şi absolvent a două instituţii considerate superlative ale educaţiei în Statele Unite"

    Sebastian Burduja 
Foto : Gandul

 Problema este ca anonimul autor mizeaza pe asa-zisa  memoria sociala slaba a romanilor uitand ca tot presa noastra a mai publicat si alte materiale despre LSRS respectiv o analiza spectrala a acestei organizatii ( http://www.contributors.ro/dezbatere/emanatia-lui-zamolxe/) din care putem afla  si care sunt radacinile fondatorilor , si ce atmosfera interna exista in cadrul ei (http://epochtimes-romania.com/news/o-alta-gala-a-tristei-ligi-a-studentilor-romani-din-strainatate---180021 ) si in ce mod se pot impleti prezentul si trecutul intr-o organizatie pentru studenti , dar gestionata dupa principiile birocratiei de stat de altadata.
Singura problema  este ca cititorii de azi nu mai sunt cititorii de acum 25 de ani si reactioneaza fara menajamente la ceea ce nu îi mai poate convinge :





#2 Marius20.01.2016 11:19
Ce nu ne spune articolul nesemnat este a cui odraslă este beizadeaua.
Cioloș este nepotul lui Ardelean Virgil.
Burduja al cui nepot este?
#3 chichi20.01.2016 12:28
Si pana la urma ce meserie stie asta sa faca? Din cate vad io e un gurist....da din gura.....si sunt convins ca da prost de vreme ce e educat de amerloci. E si asta ceva loaza a jidanului Soros ca ne-am saturat de el si loazele lui. Ce pile are asta ca pana la varsta asta nu a muncit, nu stie nicio meserie dar ocupa functii ca si EBA. Cam seamana cu EBA.
#4 robespierre20.01.2016 15:03
copy-paste Cata said, on august 14, 2011 at 6:05 pm O informatie interesanta as zice eu: Presedintele LSRS este Sebastian Burduja, fiul lui Marinel Burduja si perticipant activ la caderea Bancorex-ului (in calitate de vice-presedinte), de aici si „prietenia” LSRS cu Mugur Isarescu. Pentru participarea la distrugerea singurei banci romanesti, a fost rasplatit, si acum este vice-presedinte al Raiffeisen. Copiii si i-a trimis in strainatate desigur, desi era mult zis mediocri. s-incodata copy-paste: În rîndul membrilor LSRS, Tianu Burduja este văzut deja ca viitor prim ministru. Iată comentariul făcut de un membru marcant al LSRS, Tudor Cârstoiu, într-un interviu apărut în ultimul număr print al Gazetei Românești din Italia: ”Sunt membru al Ligii Studenților Români din Străinătate, înfiinţată şi coordonată de Sebastian Burduja şi echipa sa. După mine Tianu (Sebastian Burduja - n.r.) va fi un viitor prim ministru şi/sau preşedinte al României. Are toate calitățile necesare, dar probabil România încă nu este pregătită pentru un om de calibrul lui.” Într-un comentariu semnat Sorin Cehan, directorul publicației Gazeta Românească din Italia, legat de credibilitatea ”noilor lideri ai diasporei”, citim următoarele: ”Fundația CAESAR este, la fel ca LSRS, un produs de laborator lansat de tovarăși de la București care nu vor să se amestece cu gloata. Discută cu diaspora lor. SMART Diaspora. Nu cu STUPID Diaspora. Uitându-ne pe site-urile LSRS și CAESAR, vedem că băieții sunt pe cai mari. Mulții fii de bancheri sau de oameni din înalta societate românească. În Advisory Board al Fundației Caesar, nume importante: secretarul de stat Raed Arafat, Ambasadorul Israelului în România, Dan Ben Eliezer, șeful Google România, Dan Bulucea, fostul ambasador SUA în România, Mark Gitenstein, fostul ambasador român în SUA, Adrian-Cosmin Vieriță, etc. Și ce sponsori... Numai lume bună.” scria Sorin Cehan, directorul…


Niciun comentariu: