Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

luni, 18 ianuarie 2016

Lumea in care vom trai


Ceea ce ne asteapta nu va veni din Nordul Africii ( de acolo au venit deja ! ) ci chiar din Estul Europei. Dincolo de conventiile internationale , drepturile omului, drepturile copilului, normele pedagogice si orice norma civilizata si europeana,  cei de langa noi se pregatesc probabil pentru ceea ce va urma :
Un instructor militar ajută un băiat să tragă cu gloanțe oarbe, la o expoziție de armament, în St. Petersburg, Rusia. FOTO AP


Niciun comentariu: