Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

miercuri, 13 februarie 2019

O imagine simbol pentru psihopatologia lumii comuniste


Poate nimic nu este mai elocvent pentru patologia extremă a lumii comuniste decât "sărutul fratern " dintre Erich Honecker, președintele Germaniei de Est și Leonid Brezhnev, liderul URSS care a șocat lumea în timpul Războiului Rece si care provoaca exact aceleași reacții de repulsie și acum .
" Sărutul fratern ", "sărutul mafiot" sau" sărutul morții"( respectiv o combinatie intre paranoia si homosexualitate) , este imaginea condensata a demenței comuniste " unită in cuget 
și simțiri " care a devastat planeta și care continua și in zilele noastre.Foto : Regis Bosu 
     Pictura de Dimitri Vrubel pe zidul Berlinului 1989 / 2009

Dimitri Vrubel : " Doamne ajuta-ma sa traiesc dupa aceasta dragoste ucigatoare" 


https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/sarutul-mortii-povestea-din-spatele-unei-imagini-care-si-azi-socheaza

Niciun comentariu: