Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

luni, 18 februarie 2019

Thierry Wolton . Diagnosticul societatii romanesti


" Sunteti singura tara unde ‘revolutia lui Gorbaciov’ a reusit, cu Iliescu si tot ceea ce s-a intamplat apoi, in primii 5-6 ani de dupa Revolutie. Ati fost franati fata de alte tari care au iesit din comunism, ati fost impiedicati sa iesiti… Fiindca stiti la fel de bine ca si mine ca sunt unii oameni din Securitate care s-au reconvertit, la fel si unii reprezentanti ai nomenclaturii. Si unii comunisti s-au reconvertit." 
Thierry Woltonhttps://romania.europalibera.org/a/thierry-wolton-boala-de-care-sufer%C4%83-rom%C3%A2nia-este-un-soi-de-na%C8%9Bionalism-populism-o-izolare-cel-pu%C8%9Bin-la-nivelul-puterii/29772504.html?fbclid=IwAR3Gxck1QlOvpthQ52sjHYsEwxHwAWyzSn8Ec1V4UgVMnP3nze2v3ZLIuwc

https://www.aktual24.ro/istoricul-thierry-wolton-romania-este-singura-tara-unde-revolutia-lui-gorbaciov-a-reusit-cu-iliescu-si-tot-ceea-ce-s-a-intamplat-apoi-video/

Niciun comentariu: