Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 14 februarie 2019

Primitivismul social, dezumanizarea si decivilizarea societatii romanesti


Dupa 30 de ani de democratie modul in care sunt tratati copiii in societatea romaneasca a evoluat de la maltratarea lor in infioratoarele lagare  de stat,  la maltratarea lor in " cluburi private" in care li se pot rupe picioarele sub camerele de luat vederi si sub ochii instituttiilor statului  :






Lagarul de la Cighid ( Spiegel TV, 1990 ) 





Club privat pe post de cresa , Timisoara, 2018



Copil de 2 ani cu piciorul fracturat
( Foto : Opinia Timisoarei )





O îngrijitoare de 33 de ani de la o creşă din Timişoara ar fi agresat un copil de doi ani. A fost reţinută pentru 24 de ore, iar acum este cercetată sub control judiciar pentru purtare abuzivă şi lovire şi alte violenţe 
Aurora Voicilă
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş

"Din punctul nostru de vedere, instituţia nu există în reţeaua noastră şcolară, este un club privat, neacreditat" .
Aura Danielescu 
Inspectoratului Şcolar Timiş

" Creşa în care s-a petrecut totul era de fapt un club privat neacreditat care aparţinea familiei" 
Opinia Timisoarei

La momentul incidentului, fostul internaţional Rotariu susţinea că fiica lui, bolnavă de diabet, ar fi făcut o criză de hipoglicemie : 


" S-a intamplat acum doua zile. Fetiţa se află la spital, are o atelă pusă la femur (s.n.). Fata mea este bolnavă de diabet, avea hipoglicemie. Avea glicemia 50, a luat zahăr şi a făcut 500 glicemia. Practic era inconştientă(s.n.). S-a făcut reclamaţie, ca la orice caz de genul acesta. Ne pare rău că s-a întâmplat aşa ceva”  
Iosif Rotariu 
fost fotbalist international

Niciun comentariu: