Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 14 martie 2020

Antena 3 induce panica si comunica informatii false . Unde este reactia autoritatilor ?!



" R.H. Noi nu avem în legislație articole privind inducerea panicii în rândul populației (s.n.). Nu s-a gândit nimeni *) să introducă astfel de articole, mai ales că este un lucru extrem de subiectiv și greu de evaluat(s.n.). Sunt convins că ne-am pierde în discuții nesfârșite dacă postul, materialul, moderatorul sau invitatul respectiv a indus panica în populație ( s.n.) . Prin urmare, nu aș putea să spun decât în momentul în care vom fi confruntați cu o astfel de situație, în momentul în care vom primi reclamații (s.n.) pentru anumite programe sau materiale difuzate la știri și să le evaluăm punct cu punct(s.n.). Avem situații de emisiuni amendate cu sume imense care continuă să fie difuzate pe același pricipiu, câștigă mai mult decât pierd. Și în cazul coronavirusului funcționează același calcul cinic, dar profitabil pentru televiziuni și radiouri. Până la urmă sunt niște SRL-uri care trebuie să facă profit. (s.n.) 
https://www.rfi.ro/social-118679-psihoza-coronavirus-cna .


Emisiunea difuzata de Antena 3  astazi 14.03. 2020 la ora 16 incalca in mod flagrant Constitutiei Romaniei ( art. 31 (4) ) si articolele 404 ( https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-404)  si 402 (https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-402 )  din noul Cod Penal. 
Este momentul  televiziunile sa fie obligate sa-si declare profilul ( stiri SAU divertisment ), iar  statul si guvernul sa ia masuri drastice ( legile permit ) impotriva acestui post de televiziune ( si a angajatilor sai ) , dar si a altor posturi similare  care de ani de zile amesteca stirile cu "divertismentul"  si intr-o forma sau alta incalca Constitutia Romaniei , Codul Penal si dreptul la informare corecta a cetatenilor exact atunci cand recomandarea autoritatilor este ca cetatenii sa stea cat mai mult acasa.
Pana nu va fi prea tarziu.






https://www.facebook.com/754046174943086/videos/252939559057742/


https://www.antena3.ro/emisiuni/read/conspiratii.html


" Ana Maria Bujor este senior editor Antena 3 și jurnalist cu o vastă experiență, iar Alexandru Ganci este cunoscut în lumea sporturilor de contat ca ”proful de fight”(s.n.)." 
”Toată lumea șușotește pe la colțuri despre diverse subiecte. Noi vom încerca să tratăm toate aceste lucruri cu maximă seriozitate. Eu voi pune întrebări și voi căuta răspunsuri, Alex, în calitate de sociolog (s.n.) , va pune acele întrebări la care eu de exemplu eu nu găsesc răspunsuri. Acest format nu există niciunde în televiziunile din România, am încercat să facem ceva diferit” a spus Ana Maria Bujor.


https://www.antena3.ro/emisiuni/read/conspiratii.html







Note


*) Bizar ! Chiar nu s-a gandit NIMENI dupa 30 de ani de la o Revolutie dirijata prin TVR si de la psihoza teroristilor indusa prin TVR care au condus la moartea unor cetateni nevinovati ?


Niciun comentariu: