Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 3 iunie 2021

Sistemul de valori politice, morale, culturale , sociale si morale al judecatorilor si parlamentarilor


Sa privim impreuna o scena filmata pe una din şoselele Romaniei :






" ...leziunile provocate victimei - fractură perete lateral sinus maxilar stâng şi traumatism cranio-facial - au necesitat
 20 de zile de îngrijiri medicale."

Protagonistul ei este Mihai Lasca ( patron al unei firme de pază şi protecţie ! ) condamnat ulterior la a 2 ani de închisoare cu suspendare şi 120 de zile de muncă în folosul comunităţii .
Are o declaratie foarte cinica  :

„Nu am ce să regret pentru că nu s-a întâmplat așa cum a fost prezentat. Ați văzut acel videoclip în care apar purtând o discuție contradictorie(s.n.)  cu partea vătămată. Nici eu și nici judecătorul și nici martorul nu poate să confirme că eu am atins partea vătămată în vreun fel”


Si un palmares foarte interesant :


A fost condamnat în 2007, pentru complicitate la înşelăciune prin metoda "şmen", după ce, împreună cu un amic de-al său, a păcălit un şofer german pe DN 1, să schimbe o bancnotă falsă de 500 euro. Lasca s-a ales atunci cu 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de 6 ani.
În prezent, deputatul e judecat şi într-un dosar al procurorilor DIICOT Oradea, pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi, acuzat fiind că, în 2012, a "iniţiat şi a constituit" gruparea din care făceau parte cel puţin 4 persoane, cetăţeni români şi maghiari, împreună cu care voia să scoată din ţară migranţi.

https://adevarul.ro/locale/oradea/penal-functii-publice-batausul-mihai-lasca-ramane-deputat-aur-voia-instantei-video-1_60b80ee25163ec4271b318db/index.html


Surpriza este alta. Agresorul este de fapt parlamentar ( AUR ) si a fost exclus din partid pentru problemele sale penale , dar a fost mentinut in Parlament (!) :




Mihai Lasca . Exclus din AUR din cauza dosarelor penale, va rămâne deputat FOTO: Facebook



Cu alte cuvinte este nevoie in mod obligatoriu de o SENTINTA JUDECATOREASCA pentru a putea extrage un condamnat penal din Parlament ( in mod evident si cum s-a vazut in atatea alte cazuri ,  parlamentarii nu se simt deranjati de compania unor infractori ! ) , sentinta pe care judecatorii au omis sau nu au vrut sa o dea, deci in Parlament s-ar putea face ordine doar cu justitia !
Asta spune totul despre sistemul de valori politice, sociale , culturale si morale al judecatorilor care dau sentinta , dar si al parlamentarilor care accepta condamnatii penal in mijlocul lor si in mod tacit vor sa inlocuiasca statul de drept cu un stat al penalilor.

Niciun comentariu: