Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

joi, 3 august 2017

Audienta pentru "Jurnalul unui psiholog " . Statistica interna a blog-ului

Ca administrator al acestui blog personal sunt in mod firesc interesat de audienta lui , respectiv de interesul cititorilor fata de o tema sau alta din cele postate periodic.
Pe de alta parte , probabil ca si cititorii sunt interesati de un feed-back in acest sens ( acum cativa ani am oferit unele date -https://sergiusimion.blogspot.ro/search/label/Feed%20-%20back  ; https://sergiusimion.blogspot.ro/search/label/Feed-back ;  https://sergiusimion.blogspot.ro/2009/07/feed-back-26072009.html) .
In ceea ce ma priveste , preferintele cititorilor asupra temelor postate coincid in mare parte cu propriile mele estimari asupra importantei subiectelor propuse.
Trebuie sa recunosc totusi ca interesul cititorilor pentru relatarea unei situatii atipice  pe care de altfel si eu am  considerat-o acum cativa ani foarte interesanta ( http://sergiusimion.blogspot.com/2013/04/mic-tratat-de-spamologie-si-de.html ; http://sergiusimion.blogspot.com/2016/04/mic-tratat-de-spamologie-si-psihologie.html) este o surpriza.


Niciun comentariu: