Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 27 ianuarie 2022

Micimea acestei lumi

 

O fotografie antologica din anul 2008 ne aduce aminte ca toti oamenii acestei lumi inclusiv mai marii ei au tot doua maini si doua picioare daca stau la aceeasi masa si sunt la fel de muritori si de fragili ca si restul lumii .
Marea problema este ca daca acum un fluture bate din aripi in China sau in Rusia poate provoca o tornada in America respectiv in Europa. 
Pentru asta nu sunt de vina toti muritorii , ci numai unii dintre mai marii acestei lumi. 
Niciun popor din lume nu vrea razboi si nu ne ramane decat sa speram ca nu se va gasi vreun nebun care sa-si traga toti conationalii dupa el. 



Mai marii acestei lumi mici ( 2008 )
Sursa : Ziare.com

Niciun comentariu: