Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Bestiarul moral















Foto : AGERPRESS




Minciuna celor care impart dreptatea


"Cei noua judecatori ai Curtii Constitutionale au depus si ei declaratii de avere. Unii din judecatori nu si-au mentionat veniturile din salarii, ori au omis de la o declaratie la alta proprietati. HotNews.ro a dezvaluit joi ca sapte judecatori ai CCR sunt investigati de Agentia Nationala de Integritate, care dupa o decizie luata de cei noua judecatori, si-a pierdut mare parte din atributii."

" Din cei sapte judecatori aflati in atentia ANI, patru sunt cercetati pentru incompatibilitate deoarece detin actiuni la societati comerciale. "

Sursa :http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7140441-cum-declarat-averile-judecatorii-curtii-constitutionale-inainte-declare-ani-neconstitutionala.htm

Niciun comentariu: