Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

joi, 19 ianuarie 2017

Mineriada pro-penali sau filmul unei zile de coşmar pentru statul de drept din Romania


Reactia strazii , a politicienilor, a mass-mediei, si a societatii civile la ordonanta guvernului pentru gratiere si amnistie mascata : 
Pozitia Guvernului Romaniei si a premierului Sorin Grindeanu dupa plecarea presedintelui Klaus Johannis

Sursahttp://cursdeguvernare.ro/ordonanta-gratierii-elaborata-pe-un-computer-de-la-cancelaria-lui-liviu-dragnea.htmlVocea strazii

Surprinzatoarea reactie a strazii la ordonanta gratierii
Sursa : Reddit Romania


                Politicienii opozitiei


Facebook


                  Corul televiziunilor aservite


                          O parte a societatii civile care 
                    a incercat sa manipuleze

Varianta initiala a protestului acestei organizatii NU se referea gratiere , ci doar la amnistie , iar in acesta varianta peste 18.000 de oameni ar fi semnat in gol !
Sursahttps://campaniamea.de-clic.ro/petitions/stop-proiectului-de-amnistie/


                                    O alta parte a societatii civile 
                       incearca sa manipuleze


http://inregistrari.b1.ro/view-dosar_de_politician-84.html

„Sunt sigură că oamenii care au ieşit în stradă sunt de bună credinţă, dar aş vrea să ştiu şi eu cine i-a chemat (s.n.). Noi organizăm demonstranţii de la Roşia Montană încoace; să se ajungă la viteza la care aceste evenimente au strâns 10.000 de oameni (n.r. - participanţi pe Facebook) nu e uşor, ai avea nevoie de nişte relee mai puternice pe Facebook care te ajută. Şi releele acelea nu prea aparţin societăţii civile, să ştiţi” (s.n.)
Sunt ONG-uri care iau bani mulţi şi sunt ataşaţi pe lângă un Doi şi-un sfert (s.n.) (n.r. - Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă), de exemplu”

Presedinte SAR


Televiziunea Romana devenita antena Antenei 3 si 
a mercenarilor de serviciu

Ce va urma ?

Niciun comentariu: