Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 2 februarie 2017

Guvernul Infractional Organizat , incendierea societatii romanesti si trezirea natiunii romane




Guvernul Romaniei este foarte bine organizat
FOTO : Adevarul




Guvernul Infractional Organizat care a legalizat furtul cu acte , abuzul in serviciu , favorizarea infractorului si s-a gratiat singur.




Ştiţi, de fapt, ce a făcut Guvernul marţi seara cu ţara asta? A prins-o noaptea pe stradă, a lipit-o de-un gard şi i-a sucit mâinile la spate. Iar acum se pregăteşte să-i cotrobăie prin buzunare.
Practic, prin aceste prevederi, membrii Guvernului s-au autodenunţat: aveau conştiinţa faptului că nu e în regulă ceea ce fac şi au dezincriminat dintr-un condei exact faptele pe care le comiteau prin adoptarea acestei ordonanţe. E ca şi cum am fi pus nişte hoţi să scrie, în Codul Penal, definiţia furtului. 

Liviu Avram - Guvern infractional organizat 
http://adevarul.ro/news/politica/guvern-infractional-organizat-1_58921fa55ab6550cb805270d/index.html





Declaratia de razboi adresata natiunii romane 


Guvernul PSD-ALDE a declarat razboi


"...nu doar opoziţiei şi românilor care n-au votat în favoarea partidelor guvernamentale, ci justiţiei, principiului separării puterilor şi, ca atare, statului de drept şi societăţii. Pe scurt, e vorba de o declaraţie de război la adresa naţiunii române, a coaloanei ei vertebrale, instituţionale, a valorilor ei şi, deci şi a valorilor UE şi NATO, care, să nu uităm, nu sunt doar organizaţii cu profil comercial sau militar, ci comunităţi axiologice, obşti mândre, alcătuite din naţiuni libere şi democratice. "
" Cum poate fi calificată trecerea pe ordinea de zi a unor ucazuri cu dedicaţie, care, introduse pe şest, banditeşte, în puterea nopţii, susţin furtul si distrug egalitatea cetăţenilor în faţa legii, punând pe butuci ordinea constituţională? Cum i se zice inflamării ţării prin adoptarea neanunţată, în răspăr cu avizul justiţiei româneşti, cu voinţa preşedintelui şi societăţii civile, cu opţiunea opoziţiei şi, mai ales, cu dorinţa clar manifestată a unei părţi mari a românilor, a unor OUG-uri funciar nedrepte?Acestor acţiuni abuzive şi discreţionare li se poate spune, simplu, trădare naţională. Gangsterism politic. Sau lovitură de stat. Dată, pentru prima oară, din timpuri imemoriale, nu de adversari ai puterii, ci de guvern. De unul, ce-i drept, alcătuit din borfaşi, puşlamale şi mafioţi. Iată, vai, în istoria politică a Europei, o nouă şi remarcabilă premieră românească în materie de antidemocraţie originală."
Petre M.Iancu - Antidemocratie originala si noua ei premiera mondiala
http://www.dw.com/ro/antidemocra%C5%A3ie-original%C4%83-%C5%9Fi-noua-ei-premier%C4%83-mondial%C4%83/a-37365908  




Incendierea societatii romanesti si reactia normalitatii sociale 



Razboi impotriva si incendierea societatii romanesti 


FOTO : PressOne






Efectul de turnesol , despartirea apelor , schimbarea la fata a societatii romanesti , caderea mastilor si climatul social irespirabil



Piromanii care au dat foc intregii societatii romanesti doar ca sa salveze coruptii din varful ei s-au trezit fara sa vrea in situatia ucenicului vrajitor care nu mai poate opri ceea ce a declansat radicalizand politica si societatea romaneasca si reusind performanta absurda de a amorsa singuri grenada care ii va arunca in aer.  
Datorita lor,  in doar cateva zile societatea romaneasca s-a maturizat cat nu a reusit sa o faca in doua decenii de dezinformare, manipulare si control social iar puterea politica in exercitiu a regresat tot atat pentru ca,  in sfarsit,  rana a fost deschisa si puroiul se revarsa.
Din nefericire , protestatarii de astazi si societatea in ansamblul ei retraiesc din nou atmosfera de cosmar a anilor `90 si se confrunta din plin cu atmosfera sociala irespirabila , diversiunile , manipularile , provocarile , provocatorii , insultele, , intimidarile , amenintarile , ura  si violentelele specifice metodelor de tip securist folosite in acei ani.





Dumitru Buzatu
Foto : Adevarul
”Ideea de a dezbate câteva aspecte legate de situaţia actuală este una foarte bună. Spre deosebire de preşedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a PSD şi nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte uşor să-i recunosc după răgetele pe care le scot şi am înţeles că este o facţiune ultrareacţionară care habar nu are de comportamentul democratic şi de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund în dosul anonimatului reţelelor de comunicare şi, după părea mea, şi câţiva «antrenori» din instituţiile de represiune caracteristice statului capitalist (s.n.)”.

Dumitru Buzatu
Liderul PSD Vaslui


http://adevarul.ro/locale/vaslui/iesirea-brutala-sefului-psd-vaslui-nu-intereseaza-100000-ragalii-adunate-undeva-1_589314d85ab6550cb80b7a39/index.html







Sabrina Maria Nedelcu
FOTO : Adevarul


„Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2000 ron pe lună pentru acela care fură 20000 ron. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat de vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor! (s.n.)

Sabrina Maria Nedelcu 
Consilier Judetean PSD Constanta









http://adevarul.ro/locale/constanta/o-consiliera-judeteana-psd-constanta-despre-protestatari-putorilor-1_58930b665ab6550cb80b2290/index.html







Generalul Pavel Abraham
FOTO : Revista 22




"...organele statului pot folosi, in mod democratic, inclusiv munitie reala impotriva manifestantilor"

Generalul Pavel Abraham 









http://revista22.ro/70259935/pavel-abraham-organele-pot-folosi-in-mod-democratic-munitie-impotriva-manifestantilor.html



O privire generala asupra mass-mediei si retelelor sociale ne arata in aceste zile adevarata configuratie a societatii romanesti si adevaratul profil moral al unor reprezentanti ai societatii civile.

Niciun comentariu: