Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

duminică, 5 februarie 2017

O solutie pentru lovitura data statului de drept


In 1990 Proclamatia de la Timisoara a propus legea lustratiei , o solutie care ar fi schimbat radical Romania si n-ar fi lasat tara la cheremul penalilor de astazi :

" „Pct.8 .Propunem ca legea electorală să interzică pentru primele trei legislaturi consecutive dreptul la candidatură, pe orice listă, al foștilor activiști comuniști și al foștilor ofițeri de Securitate. Prezența lor în viața politică a țării este principala sursă a tensiunilor și suspiciunilor ( s.n.)care frământă astăzi societatea românească. Până la stabilizarea situației și reconcilierea națională, absența lor din viața publică este absolut necesară”.
       Proclamatia de la Timisoara, 12 martie 1990

Publicistul George Mioc o propune din nou in 2017 :


George Mioc - Dragnea şi complicii, afară din politică! Lustraţie pentru autorii loviturii de stat 

Niciun comentariu: