Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

luni, 20 februarie 2017

Modeste Schwartz sau deconspirarea unui autor conspirationist cu trei identitati promovat de catre Dughin


O excelenta investigatie a jurnalistei Bianca Felseghi (https://pressone.ro/alb-si-negru-cine-e-modeste-schwartz-autorul-conspirationist-promovat-de-dughin/ ) aduce sub lupa unul dintre autorii textelor conspirationiste foarte abil scrise al caror singur rol este sa provoace maximum de  confuzie cu maximum de paralogime  ( http://gandeste.org/adevaruri/romania-contra-open-society-sau-de-ce-soros-nu-i-nicaieri-fiind-pretutindeni/77483 ; http://gandeste.org/general/visegrad-post-romania-revolta-desigur-dar-a-cui-revolta-impotriva-cui/77243/comment-page-1 ).

 Exemplu:

"...ce poate duce o mare parte dintr-o anumită categorie de vârstă la un nivelul de masochism social și ură de sine care la care un student devine capabil să dorească înlăturarea unui guvern care tocmai i-a asigurat călătoria gratuită cu trenul în întreaga țară, iar un viitor angajat să demonstreze împotriva puterii care a mărit salariul minim pe economie după o decadă de austeritate sub sigla FMI-Berlin, etc.? De ce se detestă românii atât de tare pe sine, și unii pe ceilalți? " 
Sursa :  http://gandeste.org/general/visegrad-post-romania-revolta-desigur-dar-a-cui-revolta-impotriva-cui/77243/comment-page-1 ) 


Investigatia ne indica o surprinzatoare strategie de tip diversionist  deoarece sub mai multe identitati si  pseudonime se ascunde de fapt un poet și antropolog de origine franceză care trăiește într-un sat de lângă Cluj-Napoca si scrie inclusiv pentru think-tank-ul controversatului politolog rus Aleksandr Dughin ( Katehon.com).
Raoul Weiss alias Modeste Schwartz.
Foto: Pagina personală de Facebook


„Raoul Weiss alias Modeste Schwartz alias Håns Ivanović trăiește acum în localitatea Mera (la circa 20 de kilometri de Cluj-Napoca) si scrie aproape zilnic pentru site-ul Gandeste.org.”  
Bianca Felseghi
Sursa : https://pressone.ro/alb-si-negru-cine-e-modeste-schwartz-autorul-conspirationist-promovat-de-dughin/

Niciun comentariu: