Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

miercuri, 1 februarie 2017

Penitenciarul social sau metamorfoza statului de drept intr-un stat al penalilor"Intr-o lume a faradelegii nebunii pot da foc unui ospiciu, puscariasii pot da foc la o inchisoare , coruptii pot da foc la o intreaga tara "


Preambul. 
Un simulacru de dezbatere

"Scaleţchi a declarat că graţierea este foarte necesară, afirmând că ştie cum funcţionează sistemul penitenciar atât din afară cât şi din interior. Participanţii la dezbatere au protestat în momentul în care Scaleţchi i-a atacat pe cei care au ieşit, duminică, la proteste.
"Oamenii care se opun graţierii să stea măcar o zi la puşcărie, să ştie cum este", a spus Scaleţchi. În sală a izbucnit un val de proteste: "Faceţi dezbatere cu condamnaţii?", se strigă din rândurile participanţilor.
Scaleţchi a replicat: „Am câştigat la CEDO. Eşti prost”?
Judecătorii l-au condamnat pe Florentin Scaletchi la şase ani închisoare pentru trafic de influenţă."
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/florentin-scaletchi--la-consultarile-publice-privind-legea-gratierii--oamenii-care-se-opun-gratierii-sa-stea-macar-o-zi-la-puscarie--sa-stie-cum-este--ceilalti-participanti-au-protestat--faceti-dezbatere-cu-condamnatii-439569Diversiune, manipulare, provocatori , circ si bataie de jocBrutalitatea unei conferinte de presa in care ziaristii sunt chemati "la vorbitor" iar ministrul Justitiei le inchide gura de 24 de ori cu " Alta intrebare!" :

Finalul.
Un pumn in gura democratiei , statului de drept si societatii romanesti

In mai putin de 24 de ore societatea romaneasca a fost aruncata direct in anii `90 iar statul de drept a fost facut franjuri de catre nelegiuitii  care tin statul si societatea in chingi de 27 de ani prin metodele specifice fostei Securitati si care , in sfarsit ,  si-au aruncat mastile la toate nivelurile si oriunde s-ar afla.
O privire generala asupra mass-mediei si retelelor sociale ne arata in aceste zile  adevarata configuratie a societatii romanesti si  adevaratul profil moral al unor reprezentanti ai societatii civile.

Niciun comentariu: