Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 21 aprilie 2010

Romania virtuala ( 3)



























































2 comentarii:

Anonim spunea...

In aceasta lume anormala si plina de vicii , iata o oaza de liniste si normalitate! Simt ca acolo este lumea mea, cea adevarata. Bine ai venit in lumea mea!

Sergiu Simion spunea...

Cred ca multi romani "ca vointa si reprezentare" traiesc in aceasta lume care pentru altii reprezinta o lupta cu morile de vant. Lumea oferita pe ecranele televizoarelor si de catre reprezentatii "acreditati" ai establismentului si varata cetatenilor pe gat , cu forta , si la ore de varf, nu reprezinta realitatea romanilor ci una care se doreste sa fie a romanilor.