Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

miercuri, 12 februarie 2014

Dupa 25 de ani

Europa afla adevarul : 


"Da, aveţi dreptate, prieteni români, rom nu înseamnă România, nu vine de la România. Avem 12 milioane de romi, dintre care marea majoritate trăiesc în sărăcie cruntă în multe state membre (...) Avem cu toţii răspundere""Dacă aceşti copii ( cetatenii romi au multi copii -subl. V.R.) nu merg la şcoală, următoarea generaţie de politicieni care vor sta în această sală vor vorbi despre aceeaşi problemă, motiv pentru care rog toate statele membre să aibă planuri de acţiune pentru romi" 
Viviane Reding 
http://www.gandul.info/stiri/comisarul-european-viviane-reding-termenul-rom-nu-inseamna-romania-12071303

Viviane Reding a remarcat că dezbaterile de gen privind populaţia romă durează de peste trei ani si a mai spus că a primit foarte multe scrisori din partea diverşilor primari, în primul rând din Franţa, care s-au plâns de comunităţile de romi.

Niciun comentariu: