Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 12 mai 2016

Hexi Pharma , "scuzele", evaporarea "eleganta" si reacţiile cetatenilor


Compania 



Foto : Hexi.ro 



Comportamentul 

Hexi Pharma, compania aflata in centrul scandalului privind dezinfectantii diluati, anunta intr-un comunicat ca toate produsele vor fi retrase in cel mai scurt timp si ca fabrica si firma si-au incetat deja activitatea, fiind demarate procedurile legale pentru inchidere. Mai mult, compania "isi cere scuze" si spune ca isi doreste ca "vinovatii sa fie gasiti cat mai repede". 
Sursa http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-20990312-hexi-pharma-anunta-isi-inchide-fabrica-firma-cerandu-scuze.htm



Update

"...Hexi Pharma mai arată că are facturi neachitate în valoare de milioane de euro către Hatom Limited Limassol, un offshore din Cipru, cotrolat tot de Dan Condrea(s.n.) . Datoriile cumulate ale firme ajung la 20 de milioane de euro și reprezintă valoarea materiilor prime pentru substanţele dezinfectante, materii prime aduse în România prin acest offshore. Din hârtiile depuse rezultă că, practic, datoria depăşeşte cu mult cifrele de afaceri ale companiei." 
Sursa : http://www.evz.ro/corpul-de-control-al-premierului-verifica-ministerul-sanatatii.html




Comentariile cititorilor 

Niciun comentariu: