Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 23 mai 2016

Intre lăcomie ,obscenitate, cinism ,incompetenţă si potenţială criminalitate. Un test pentru (a)normalitatea sociala



Românul este un cetățean care locuiește o zonă periculoasă a Europei
Romulus Rusan

"Heroina, iar acum Acele. Iti faci trusa cu Carla. 400 de mii de vizualizari intr-o zi. 
Trist, cum devii o masina, doar ca sa faci multe views".






Algoritmul de generare

Se ia una masa de  minori ( cu adultii din mijlocul lor - probabil parinti- cu tot)  si cu sprijinul neprecupetit al tuturor autoritatilor competente se inghesuie pana la refuz , si stand in picioare,  intr-un ţarc social ca cel de mai jos, inclusiv cei mai mici din ei evidentiati in fotografie :



Foto : EVZ
( I )  


Toata aceasta masa de copii ( cu adulti cu tot ! ) este inghesuita ca o turma de oi pentru a fi expusa pedagogic influentei unei entitati fara chip de genul celei mai jos :










Arhetipul vizual sau reprezentarea iconica care poate fi asociata instinctiv unei asemenea entitati cu gluga ( foarte la moda de altfel ) si practic fara chip , dar in acelasi fascinanta si inspaimantatoare pentru copii si adolescenti,  este cel mai probabil ceva de genul :





Sursahttps://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed




In esenta , este vorba de expunerea masei de manevra ( in principal minori )  la influenta sociala si la presiunea de grup specifice unui megaconcert si aglomerarilor urbane de genul :




Carla`s Dreams la Arenele Romane 
Foto : EVZ



Daca totul ar fi decurs conform planului initial , atunci minorii in cauza ( cu adultii din mijlocul lor cu tot ) inclusiv prichideii de mai jos , ar fi trait experiente sociale foarte interesante si atunci si in viitor :










Cu ajutorul neprecupetit al tuturor autoritatilor competente , ei ar fi facut deja cunostinta in extaz ( initial, doar sonor ) in mod subliminal  si avant la lettre , inclusiv cu o melodie obsedanta despre  #eroina ( incitare ambigua si perversa pentru drog si sex ) si viitoarea lor sexualitate exacerbata , si conform modelului , ceva de genul :










Cu alte cuvinte ar fi fost pregatiti pentru receptarea pedagogica a adevaratului mesaj ( artistic ?) transmis tinerelor generatii  ( secventele de mai jos sunt background-ul "artistic" al unei melodii obsedante , ideale pentru stimularea subliminala si sexualizarea minorilor abia scapati de gradinita )  :




Background-ul "artistic"( secvente )  al celebrei piese  #eroina
Sursa : https://youtu.be/1VYJ3UQCmtM



Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din târg , minorii au scapat de data aceasta de eventualele cosmaruri legate de omul fara chip si incitarea subliminala la #eroina si sex, iar entitatea fara chip a devenit din potential "corupator de minori " , un ... erou civic pentru ca fara sa intentioneze de la inceput acest lucru a trebuit sa puna stavila prostiei unei turme de adulti si autoritati bezmetice , incompetentente si potential criminale care (si)au dus minorii la acest concert in turma ( I ) exact cum se duc mieii la taiere.
In acest caz, nimic nu este mai sugestiv decat haosul groazei de tip #Colectiv instaurat ad-hoc in mall-ul din Piatra Neamt si generat de dementa sociala care se manifesta din ce in ce mai des la noi si tinde sa transforme societatea intr-un circ la o extrema , si in Corabia Nebunilor la cealalta extrema.
Privind copiii aranjati parca pentru dezastru ( I ) si tipetele din scenele de mai jos , orice isi poate imagina ce ar fi putut urma daca in acest spatiu inchis intervenea un accident neprevazut si cu panica de rigoare :
















S-a scris deja ca Romania este condusa prin "inducerea periodica de crize" (http://lucianisar.com/uncategorized/romania-este-condusa-prin-inducerea-periodica-de-crize/ ) . 
De fapt , nici nu mai este nevoie sa mai fie induse, ele vin  pur si simplu de la sine si pe banda rulanta pentru ca sunt de tip structural si se succed una dupa alta ca si cum de sfarsitul unei crize ne salveaza doar inceputul crizei care urmeaza . De data aceasta, putem sa zicem ca am scapat...
Problema este ca nimeni nu stie care va fi urmatoarea criza si test social (  asteptam, ce altceva putem face ?!) ,  nici in ce domeniu va apare, nici unde va lovi, etc. pentru ca aceasta societate traieste de 26 de ani doar sub zodia sabiei lui Damocles si este condusa subliminal dupa unele principii devenite deja clasice : "sa se-alega praful !" ,  "scapa cine poate ! " , "ultimul stinge lumina! " si "dupa noi, potopul !"
.


Niciun comentariu: