Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

sâmbătă, 14 mai 2016

Razboiul lumilor


Lumea lor


Prim-ministrul David Cameron in metrou ( Marea Britanie ) 
                     
Photo: Stefan Rousseau/PA



Sadiq, noul primar al Londrei .
Prima zi

Photo by Jack Taylor/Getty Images





Oraş din Germania
Tubingen ( Germania ) 
Foto: ProTv



Primar din Germania
Primar Tubingen ( Germania ) 
http://stirileprotv.ro/campanii/cautam-primar/vine-la-munca-pe-bicicleta-si-nu-lasa-niciun-cartier-nou-fara-verdeata-ce-putem-invata-de-la-primarul-ecologist-din-tubingen.html
Foto : ProTV





                                               Politist siguranta autostrazi
Politist la siguranta autostrazi Stefan Guzu comuna Ivenack ( Germania )
http://stirileprotv.ro/campanii/cautam-primar/a-plecat-in-germania-acum-20-de-ani-si-a-ajuns-primar-de-comuna-povestea-lui-stefan-un-edil-care-nu-primeste-salariu.html




                                                          Primar voluntar
Primar Stefan Guzu - comuna Ivenack ( Germania )
 http://stirileprotv.ro/campanii/cautam-primar/a-plecat-in-germania-acum-20-de-ani-si-a-ajuns-primar-de-comuna-povestea-lui-stefan-un-edil-care-nu-primeste-salariu.html







Lumea noastra 

Capitala 



Bucurestiul iubit si primarii lui iubiti

Fostul Primar General al Bucurestiului

George Oprescu - fost Primar General 



Adjunctii lui iubiti

Primarii de sector , Bucuresti


N.B. O simpla comparatie vizuala intre primarii penali ai Bucurestiului si cei trei primari din Occident ne spune mai mult despre normalitatea sociala a unora versus "moral insanity" a altora decat orice analiza politica , sociologica , culturala sau psihologica. 





 Provincia 



Vesnicia s-a nascut la sat

Adrian Chirita , 46 de ani , primar Hulubesti - Dambovita


„Am avut trei jeep-uri nou-nouţe şi am rămas cu un Touareg care troncăne din toate încheieturile“ . „Rămân în politică pentru că nu am bani“. 
Adrian Chirita
( 16 dosare penale, 2 mandate , a tras cu pistolul dupa preot, este condamnat cu suspendare pentru port ilegal de arma).


 Aparate de fitness pentru tarani
Adrian Chiriţă: Aici se amenajează construcţia unui parc pentru copii, de joacă: tobogane, nisip, gazon, vor fi alei cu băncuţe, coşuri de gunoi, va fi luminat noaptea, tot ceea ce înseamnă jocuri pentru copii. Iar acolo avem un parc de fitness în aer liber. Sunt aparate de fitness făcute în primăvara asta după modelul Piedone.  
„Adevărul“: Şi vine lumea? Full, ce să vă spun. Mai ales copiii, când ies de la şcoală aici sunt. Chiar nu sunt aparate de ajuns faţă de cerinţa cetăţenilor şi în special a tinerilor. Dar şi oamenii în vârstă. Pentru oamenii de la ţară e ceva nou.  
Aveau nevoie oamenii din Hulubeşti de aparate de fitness? Da, din punctul meu de vedere oamenii chiar au nevoie de cultură, au nevoie de sport. Dacă ştiţi vechiul slogan, într-un corp sănătos este şi o minte sănătoasă. Avem nevoie şi de drumuri, avem nevoie şi de parcuri pentru copii.  
 Reclama la energizante  
Şi pentru ca tabloul să fie complet, deasupra părculeţului cu aparate de gimnastică tronează un banner care face reclamă la o băutură energizantă, alături de numele primarului. „A venit cineva de la firma respectivă şi au vrut să facă reclamă. Au propus să pună şi numele meu şi nu m-a deranjat cu nimic. Dacă n-au cerut nimic în schimb, le-am zis să îl pună”, ne-a explicat Adrian Chiriţă. 
Sursa http://adevarul.ro/news/societate/video-primarii-necazuri-am-avut-trei-jeep-uri-nou-noute-ramas-touareg-troncane-incheieturile-1_573349025ab6550cb8d74830/index.html

Niciun comentariu: