Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 7 februarie 2017

Mineriada PSD impotriva societatii romanesti


In buna traditie a mineriadelor care au condus la domesticierea societatii noastre pe termen lung , PSD a declansat un razboi total impotriva intregii societatii romanesti pe care din vorbe "nu vrea sa o rupa", dar din fapte o duce exact catre acest deznodamant pentru ca trece cu buldozerul peste dorinta de normalitate legala, sociala si morala exprimata de catre 500.000 de cetateni romani :


Am văzut milioane de oameni care ne sprijină pe noi (s.n.) şi avem acelaşi sprijin public(s.n). Vrem să punem în practică programul nostru ( s.n.)”, le- a răspuns Dragnea jurnaliştilor sârbi care l-au întrebat dacă Guvernul şi-a pierdut legitimitatea din cauza protestelor masive, potrivit News.ro
Întrebat dacă îi ignoră pe cei care au ieşit în stradă, Dragnea le-a spus jurnaliştilor străini că ar fi o greşeală să îi ignore pe ceilalţi care nu au ieşit în stradă.
Nu, dar cred că ar putea fi o greşeală să îi ignorăm pe ceilalţi din România. Asta e decizia noastră (s.n.). Vă mulţumesc.”, a fost răspunsul liderului PSD. 
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/dragnea-pentru-presa-straina-am-vazut-milioane-de-oameni-care-ne-sprijina-pe-noi-664660




Conform unei vechi traditii, din acest razboi social nu putea lipsi clasica incitare la ura de clasa respectiv atacul impotriva corporatiilor straine si a "rechinilor imperialisti" care sug sangele poporului aparat de PSD :


Mi s-a părut mai mult decât incorect( s.n.) ca preşedintele unei bănci străine, un cetăţean străin să protesteze împotriva Guvernului. Normal că poate e supărat pentru Legea dării în plată sau pentru alte lucruri pe care noi le-am făcut pentru români (s.n.)”

Liviu Dragnea
Presedintele PSD

https://www.realitatea.net/liviu-dragnea-atac-la-seful-unei-banci-straine-care-a-iesit-in-piata-victoriei_2029758.html


In acest caz , replica eleganta si taioasa a olandezului Steven van Groningen, președinte al Raiffeisen Bank România si stabilit de 20 de ani în România , pune lucrurile la punct si in adevarata lor ordine morala greu de inteles de catre o mentalitate revoluta :


"Prezenta mea acolo este o decizie personală. Înainte de a fi președinte de bancă sunt tată și îmi pasă(s.n.) de viitorul copiilor mei și al țării în care locuiesc (s.n.).
..............................................................................................
Da, sunt si presedinte de banca. In acest rol, imi pasa de cele 5.500 familii de romani (s.n.) care depind de salariul de la banca, imi pasa de viitorul lor, dar si de cele 2 milioane de clienti (s.n.) care ne-au incredintat economiile lor si de cele 30.000 de companii finantate de banca.
Politicienii nu ar trebui sa fie surprinsi de pozitia mea. De cel putin 10 ani am acelasi discurs(s.n.).
De aceea am fost in piata.


Steven van Groningen
Presedintele Raiffeisen Bank

https://www.facebook.com/stevenvangroningen?fref=ts



Mai mult decat atat, incitarea si manipularea la care recurge un lider politic are exact un efect contrar pentru ca dincolo de atacurile si insultele inevitabile ale trollilor si postacilor de profesie incitati de aceasta declaratie , imaginea presedintelui Raiffesen Bank este una infinit mai buna decat a unui lider politic detestat dela de o jumatate de milion de cetateni romani : 

Niciun comentariu: