Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

joi, 16 ianuarie 2014

Despre Pungesti


”Aparent, este greu de explicat. Aceiași oameni stau impasibili la o mulțime de acțiuni care «atentează» asupra vieții lor: servicii sociale, medicale și de învățământ de proastă calitate;  infrastructură de drumuri și căi ferate defectuoasă, instituții ale statului care măresc taxele. Toate acestea se întâmplă zi de zi, fără să determine revoluții, ieșiri în stradă, proteste etc. În opinia mea aceste proteste nu sunt exclusiv ecologiste, ele se bazează pe sensibilitatea publicului la acest subiect și este folosită de anumite cercuri”.

Dumitru Chisăliţă 


Ex-director Romgaz


Sursa : http://www.evz.ro/detalii/stiri/ex-director-romgaz-fracturarea-hidraulica-se-foloseste-de-mai-bine-de-50-de-ani-in-romani-1077332.html

Niciun comentariu: