Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

marți, 7 ianuarie 2014

Ofensiva generala a prostului gust si trivialitatii

O studenta de la Facultatea de Jurnalism semnaleaza un fenomen absolut ingrijorator din societatea romaneasca , fenomen care ne arata ca tabloidizarea si manelizarea Romaniei,  la fel ca vulgaritatea si obscenitatile din spatiul public , nu sunt nici pe departe apanajul exclusiv al persoanelor needucate !  
 In anumite cazuri, profesionistii de maine din mass-media de exemplu , adica exact cei care teoretic ar trebui sa manifeste respect de sine , sa fie atasati in viitor unui anumit cod deontologic si vor avea ( sau ar trebui sa aiba ) nu peste multi ani misiunea nobila de a  mentine standardele societatii civilizate , sunt exact cei care le coboara . Cu gratie ! 


Foto : Dana Alecu" Cum sunt în ultimul an la Jurnalism în București, nu puteam pierde săptămâna trecută balul facultății la care bobocii au lucrat două luni jumate. Mai ales că, în 2012 când s-au dat premiile, s-a lăsat cu lacrimi din partea Mister-ului. Numit Media Prom, balul de anul ăsta a fost un soi de casting pentru Capatos: dume cu tentă sexuală, banane și „chestii lungi și tari”, dans din buric, șpagat, misoginism și homofobisme. Până la final, pe buzele tuturor numele balului devenise Media Porn."

" În comunicatul de presă anunțau că vor fi prezenți o sută de profesioniști media. Dar nu bag mâna-n foc c-au fost 20. Pentru că nu s-a deranjat nimeni să-i invite pe scenă și să-i prezinte.Eu sunt conștientă că în spatele balului este multă muncă, dar organizatoarea, absolventă de FJSC, care culmea, nu lucrează în presa tabloidă, ci la Digi 24, a uitat că publicul își dă cu părerea strict despre rezultat. Dar a uitat și să specifice că tema balului a fost „fantezie”. Dacă știam asta de la început, i-aș fi spus BRAVO! A mobilizat bobocii și i-a învățat exact ce se vinde mai bine în presă în ziua de azi: sex, circ și piele. Că doar asta e imaginea pe care vrei să o ai în minte când te gândești la „noua eră media” și la profesioniștii de mâine."
Sursa :  http://www.vice.com/ro/read/tabloidizarea-romaniei-incepe-de-la-balul-facultatii-de-jurnalism

Niciun comentariu: