Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

marți, 7 ianuarie 2014

Ofensiva generala a prostului gust si trivialitatii

O studenta de la Facultatea de Jurnalism semnaleaza un fenomen absolut ingrijorator din societatea romaneasca , fenomen care ne arata ca tabloidizarea si manelizarea Romaniei,  la fel ca vulgaritatea si obscenitatile din spatiul public , nu sunt nici pe departe apanajul exclusiv al persoanelor needucate !  
 In anumite cazuri, profesionistii de maine din mass-media de exemplu , adica exact cei care teoretic ar trebui sa manifeste respect de sine , sa fie atasati in viitor unui anumit cod deontologic si vor avea ( sau ar trebui sa aiba ) nu peste multi ani misiunea nobila de a  mentine standardele societatii civilizate , sunt exact cei care le coboara . Cu gratie ! 






Foto : Dana Alecu



" Cum sunt în ultimul an la Jurnalism în București, nu puteam pierde săptămâna trecută balul facultății la care bobocii au lucrat două luni jumate. Mai ales că, în 2012 când s-au dat premiile, s-a lăsat cu lacrimi din partea Mister-ului. Numit Media Prom, balul de anul ăsta a fost un soi de casting pentru Capatos: dume cu tentă sexuală, banane și „chestii lungi și tari”, dans din buric, șpagat, misoginism și homofobisme. Până la final, pe buzele tuturor numele balului devenise Media Porn."

" În comunicatul de presă anunțau că vor fi prezenți o sută de profesioniști media. Dar nu bag mâna-n foc c-au fost 20. Pentru că nu s-a deranjat nimeni să-i invite pe scenă și să-i prezinte.Eu sunt conștientă că în spatele balului este multă muncă, dar organizatoarea, absolventă de FJSC, care culmea, nu lucrează în presa tabloidă, ci la Digi 24, a uitat că publicul își dă cu părerea strict despre rezultat. Dar a uitat și să specifice că tema balului a fost „fantezie”. Dacă știam asta de la început, i-aș fi spus BRAVO! A mobilizat bobocii și i-a învățat exact ce se vinde mai bine în presă în ziua de azi: sex, circ și piele. Că doar asta e imaginea pe care vrei să o ai în minte când te gândești la „noua eră media” și la profesioniștii de mâine."
Sursa :  http://www.vice.com/ro/read/tabloidizarea-romaniei-incepe-de-la-balul-facultatii-de-jurnalism

Niciun comentariu: