Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

luni, 15 iulie 2013

Un diagnostic social sau decontul extern dupa 20 de ani de "tranzitie"


"In special, Romania si Bulgaria au sindicate infractionale sofisticate, cu retele de selectare si formare care patrund adanc in tarile bogate vecine din UE, Germania si Austria. Dintre suspectii in cazurile de furturi care implica trucuri inregistrate in Berlin anul trecut, 75% sunt non-germani; 31% au venit din Romania (s.n.)"
The Economist

http://www.hotnews.ro/stiri-international-15190927-the-economist-grupari-infractionale-profesiniste-din-europa-est-iau-vizor-orasele-germane.htm?cfnl=

Niciun comentariu: