Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

vineri, 12 iulie 2013

Is it real ?!

Dupa 20 de ani , prima veste despre suprematia legii in spatiul social :      Primul ministru aflat în funcţie, condamnat pentru corupţie!   

Relu Fenechiu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare! PREMIERĂ : Primul ministru aflat în funcţie, condamnat pentru corupţie! Afară din Guvern! http://www.evz.ro/detalii/stiri/relu-fenechiu-condamare-proces-dosarul-transformatorul-1047198.html
Sursa  : EVZ


Si tot dupa 20 de ani , o speranta oficiala in ...neaplicarea ei ( sic ! ) : 


   Premierul Victor Ponta a declarat că speră (s.n.)  ca Relu Fenechiu să fie achitat de către instanța supremă , spunând că va avea o discuție cu acesta. 
"O să vorbesc cu dânsul, sper să fie achitat ", a declarat premierul. 
http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-sper-ca-relu-fenechiu-sa-fie-achitat-1047219.html

Niciun comentariu: