Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

vineri, 11 noiembrie 2016

Un gest de normalitate sociala dupa 26 de ani de girofaruri . Bravo Dacian Ciolos si Alexandar Vucici !


Cat de departe este inca Romania de o normalitate sociala vedem in intamplarea redata in fotografiile de mai jos si petrecuta in Timisoara *)  si in uluiala generala provocata de aceasta.
Dupa o intalnire oficiala intre premierul Dacian Ciolos si omologul sau sârb, Alexandar Vucici, cei doi au hotarat sa ia masa nu departe de locul unde a avut loc intalnirea. Spre surprinderea organizatorilor, politistilor,  dar si a cetatenilor cei doi au hotarat sa mearga pe jos .
Au urmat momente de neimaginat in lumea politicienilor si oficialilor romani obisnuiti pana acum cu coloane, girofaruri , cordoane de politisti,etc. pentru ca cei doi premieri nu numai ca au stat la semafor ca ceilalti cetateni si la culoarea rosie pana cand a aparut culoarea verde, dar au facut si un semn discret sa treaca masinilor oprite de politistii zelosi ca intotdeauna  :

Foto : Stefan Both


....Mais où sont les neiges d'antan?
Note Niciun comentariu: