Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

miercuri, 29 mai 2013

Ce mai face Avocatul Poporului ?



DIGI 24 | Gheorghe Iancu, Avocatul Poporului | MEDIAFAX FOTO
Gheorghe Iancu, Avocatul Poporului - MEDIAFAX FOTO
Sursa : http://www.digi24.ro/stire/Avocatul-Poporului-iese-in-apararea-lui-Adrian-Nastase_22640



Lucreaza . Intens . Nu este foarte clar dupa ce principii si nici ce se intelege prin popor, dar rezultatele se vad . Iata un asemenea rezultat mirobolant in legatura cu poporul care nu poate urca sau coborî prin pasajul de la Universitate cu scarile  rulante deoarece acestea  mai mult stau decat merg  :) ) 


Probleme cu scările rulante au fost încă de la inaugurarea pasajului de la Universitate. In urmă cu doi ani, Avocatul Poporului s-a autosesizat în legătură cu scările rulante care mai mult stăteau. Acestea au fost repornite după ce Avocatul Poporului a făcut sesizări atât la Primăria Capitalei, cât şi la Metrorex."
http://www.gandul.info/stiri/marele-mister-de-la-statia-de-metrou-de-la-universitate-dezlegat-primarul-oprescu-ploaia-arde-motoarele-10907305

Niciun comentariu: