Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

vineri, 14 octombrie 2016

Revenim la ghicitul in palma ?


Credinta ca rezolvarea problemelor omului este posibila prin folosirea unui singur program informatic sau prin apasarea unei singure taste tine de gandirea magica.
Nici psihologia nu face exceptie :



Sistemul MindMi



"Folosind o metodă non-invazivă, care implică scanarea mâinilor timp de cinci minute, sistemul MindMi poate genera rapoarte psihologice obiective. Datele oferite de sistemul MindMi se pot folosi în domenii de activitate diferite, în special în domeniul recrutării resurselor umane sau în psihologia aplicată."
" Sistemul MindMi poate genera mai multe tipuri de rapoarte, în funcție de interese. Printre ele se numără și cel de personalitate , cel de compatibilitate de grup, cel al potențialului inteligenței cognitive sau cel cel al potențialului inteligenței emoționale."


Sursa : http://playtech.ro/2016/sistemul-mindmi-iti-realizeaza-profilul-psihologic-prin-scanarea-mainilor/


Niciun comentariu: