Elita discreta a României


ELITA DISCRETA A ROMÂNIEI

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Dr. Peter Gross , Steven van Groningen, Leslie Hawke, Jean Lauxerois, Peter Damian Hurley

Friday, October 14, 2016

Revenim la ghicitul in palma ?


Credinta ca rezolvarea problemelor omului este posibila prin folosirea unui singur program informatic sau prin apasarea unei singure taste tine de gandirea magica.
Nici psihologia nu face exceptie :


Sistemul MindMi"Folosind o metodă non-invazivă, care implică scanarea mâinilor timp de cinci minute, sistemul MindMi poate genera rapoarte psihologice obiective. Datele oferite de sistemul MindMi se pot folosi în domenii de activitate diferite, în special în domeniul recrutării resurselor umane sau în psihologia aplicată."
" Sistemul MindMi poate genera mai multe tipuri de rapoarte, în funcție de interese. Printre ele se numără și cel de personalitate , cel de compatibilitate de grup, cel al potențialului inteligenței cognitive sau cel cel al potențialului inteligenței emoționale."

Sursa : http://playtech.ro/2016/sistemul-mindmi-iti-realizeaza-profilul-psihologic-prin-scanarea-mainilor/


No comments: