Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

joi, 13 octombrie 2016

Societatea civila cu epoleti ?!


Greu sa fii cetatean in societatea noastra ( halucinanta) pentru ca ai toate sansele sa nu mai intelegi nimic ceea ce se intampla deoarece de regula "sub ceva se ascunde altceva " si totul ramane in coada de peşte.
O declaratie interesanta si demna de consemnat vine sa puna gaz peste foc in frontul civic de la noi , dar exact dupa proverbul " rade ciobul de oala sparta":

"Mungiu Pippidi il face zob pe Ghinea. Razboiul e vechi si are trei fronturi: bani, Servicii, influenta. "Societatea civila" cu epoleti isi da la gioale, desi unii ocupa posturi dupa ce au fost trimisi in misiune la studii (vezi cazul Mixich, personaj caruia cind i-am spus acum un an ca l-au trimis "baietii" la Londra sa se "perfectioneze" pentru un post guvernamental a sarit de fund in sus negind cu inversunare, iar azi e vicepresedinte inscaunat de Ciolos la Agentia Nationala a Medicamentului!), iar altii cauta un viitor politic in partidul facut pentru ei (a se citi USR). Nu zic ca e rau, cad fardurile si mastile. Dar voua cum vi se par fara masti?"
Robert Turcescu

http://www.evz.ro/robert-turcescu-teorie-incendiara-despre-pippidi-si-ghinea.html
http://www.evz.ro/pe-blogul-lui-robert-turcescu-au-fost-publicate-documente-false-intr-o-marturisire-postata-acolo-jurnalistul-a-recunoscut-ca-a-fost-ofiter-acoperit-la-directiei-informatii-militare-si-va-face-dezvaluiri-la-b1-tv-de-la-ora-2100.html ( sic !)

Aceasta declaratie pare facuta ca  sa confirme o declaratie uluitoare a oficialitatilor de la noi :

"După patru ani și jumătate la Bruxelles, chiar dacă n-am fost deconectat de ce se întâmplă în țară, dar întors acasă și mai ales asumându-mi responsabilitatea asta, e lucru care mă doare cel mai mult probabil și pe care l-am resimțit cel mai mult — lipsa de încredere. Nimeni nu mai are încredere în nimeni, pentru că de prea multe ori li s-a spus un lucru, s-au răzgândit cei care le-au spus anumite lucruri sau chiar nici n-au avut intenția de la început să facă treaba asta. Și atunci toată lumea pornește de la prezumția de minciună… " 
Dacian Ciolos
Sursa : Agerpres)
Deci, stimati concetateni, in ce fel de societate traim ?!

Niciun comentariu: