Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

vineri, 7 octombrie 2016

Sfidarea natiunii , ratiunii , logicii economice si sociale

" Ministrul Ener­­giei Vlad Grigorescu, a declarat într-o conferință de presă că a obținut 180.000 de euro din cedarea folosinței unui site de internet care, de fapt, nu a funcționat niciodată. 
Sursahttp://www.romanialibera.ro/special/dezvaluiri/ministrul-energiei-a-incasat-800-000-de-lei-dintr-un-site-nefunctional--explicatie-ridicola-pentru-sume-uriase-de-la-un-offshore-429894


Ministrul Energiei Vlad Grigorescu
Sursa : Romania Libera


Asta este. De aici incolo incep problemele ,  dilemele , intrebarile fara raspuns si reactiile oamenilor care in mod firesc pun punctul pe i si degetul pe rana , iar reactia foarte  rapida a oficialitatilor 
(  http://revista22.ro/70256951/ministrul-energiei-chemat-de-urgenta-la-guvern-sa-dea-explicatii-despre-ancheta-ani.html ) confirma cat de grava este de fapt situatia taxata deja de constiinta publica : 


Opinie din diaspora 


Flavia Stanciu · 

Cine este acest ministru Victor Vlad Grigorescu? I-am citit un pseudo-cv pe  http://gov.ro/.../cabinetul-de-ministri/ministrul-energiei 
Stau si ma intreb cum un baietas cu "casul la gura" ajunge Expert comercial in politica UE la 26-27 de ani??? Sincer, am 22 de ani de scolarizare, cu multe studii post-universitare, iar ultimii 10 ani de scolarizari post-universitare i-am facut in Canada, Elvetia, Belgia, dar nu cunosc asemenea lansari de racheta a nici unui baietas cu cas la gura decit daca s-a nascut intr-o familie ca a lui Donald J. Trump.... Dar in Romanika, cea care creeaza doctori universitari peste doctori universitari, TOTUL e posibil... Credeti ca pot avea incredere intr-un asemenea specimen??? L-am auzit cu citeva zile inainte, invitat la "Jocuri de Putere"(RealitateaTV) si vorbea atit de repede, incit aveam impresia ca o lua la goana prin studio numai ca sa nu povesteasca exact cum e treaba cu afacerile prin energie... Eu sint din Banat, unde se vorbeste ceva mai rar, nu chiar asa rar ca in Ardeal, dar asa mai asezat d-lor... Cit priveste veniturile provenite din website-ul d-lui ministru tehnocrat de la energie, e cusuta cu fir rosu si alb, asa ca la martisor... Nu e credibil d-lor, NU e credibil.
Sursahttp://www.romanialibera.ro/special/dezvaluiri/ministrul-energiei-a-incasat-800-000-de-lei-dintr-un-site-nefunctional--explicatie-ridicola-pentru-sume-uriase-de-la-un-offshore-429894

Marea intrebare  este ce ar putea sa mai raspunda sau sa mai invoce  in acest caz si in mod oficial institutiile abilitate atunci cand  exista deja dovada inactiunii lor : 

„În trei luni din 2015, Grigorescu a încasat peste 15.000 de euro în medie lunar, ca persoană fizică, ceea ce trebuia să-l facă automat suspect pentru Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, care trebuia să facă verificări complexe (s.n.) , mai ales că banii proveneau de la o companie offshore(s.n.)  în spatele căreia s-ar putea foarte bine afla chiar Grigorescu(s.n.) “, a arătat sursa RL. 
Sursahttp://www.romanialibera.ro/special/dezvaluiri/ministrul-energiei-a-incasat-800-000-de-lei-dintr-un-site-nefunctional--explicatie-ridicola-pentru-sume-uriase-de-la-un-offshore-429894

Va fi cu atat mai interesant sa vedem ce va raspunde  tanarul ministru, cum va reactiona guvernul intr-o asemenea situatie de sfidatoare incompatibilitate (http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/exclusiv--un-ministru-din-guvernul-ciolos--legaturi-subterane-cu-spatiul-ex-sovietic-428671 ) si ce masuri vor lua institutiile abilitate . 

Niciun comentariu: