Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 22 aprilie 2013

Psihologia imoralitatii si degradarii sociale in viziunea doamnei Liiceanu


Sistemul de valori pentru care pledeaza unii cercetatori si psihologi romani este unul de-a dreptul bizar  pentru o profesie care se pretinde umanista si care a ajuns sa renege nu numai valorile noastre traditionale , ci si pe cele ale civilizatiei europene. 
Dupa doamna psiholog Aurora Liiceanu de exemplu  , in Romania ( si nu numai ),  si intr-o tara europeana cu indelungate traditii crestine ,  ideea de casatorie si de familie  a devenit "caraghioasa" deoarece  contrazice "mersul atomizat al lumii"  : 




„E caraghios că într-o lume a concubinajului ( s.n.) o minoritate mai susţine căsătoria. Azi, când concubinajul e în floare, când ideea de familie s-a relaxat într-un hal fără de hal, când tinerii formează cupluri, dar nu familii în sensul tradiţional, e caraghios că se mai găseşte cineva să militeze atât de puternic pentru căsătorie. E ceva ce contrazice mersul atomizat al lumii (s.n.) “. 
Aurora Liiceanu



FOTO :  Adevărul



Niciun comentariu: