Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke

luni, 8 aprilie 2013

Pseudo-criterii , pseudo-valori si selectia sociala negativa


Diavolul se ascunde in detalii.
Platforma Contributors.ro ( de fapt, una dintre cele mai bune platforme de la noi ),  prin comportamentul administratorilor si moderatorilor forum-ului , ne ofera din nefericiere un exemplu punctual de manipulare abila a criteriilor , promovare a pseudo-valorilor , atac la persoana ,dezinformare si manipulare.
Un articol al domnului Ciprian Ciucu  despre selectia sociala negativa de la noi si promovat la rubrica "Sinteze" :

Ciprian Ciucu - STAI IN  LATURI !

este de fapt anihilat prin promovarea in comentarii a unor paralogisme si evidentierea publica la rubrica : " E randul tau " , a unui pseudo-comentariu (http://www.contributors.ro/sinteze/stai-in-laturi/#comment-132272 ) care in realitate anuleaza mesajul articolului promovat in spatiul public (!) : 





constantin spune:
Domnule Ciucu,
Eu mi-am facut o parere despre dumneavoastra din articolele pe care le-am citit din cele pe care le-ati scris si pot sa va spun ca am convingerea ca sunteti un om instruit si cu mintea acasa, ca sa ma exprim asa, dar sa spuneti ca modelul dumneavoastra de politician este Monica Macovei asta da surpriza (s.n.) . Sunt sigur ca dumneavoastra vedeti ceva ce eu nici macar nu-mi pot inchipui, alta explicatie nu am.( INSINUARE -n.n.) 
  • iosiP spune:
    Monica Macovei este politicianul care m-a facut sa sustin conditionarea accesului la functiile publice de un examen psihiatric!(s.n.) ( BARFA SI CALOMNIE INDIRECTA -n.n. )
    Pentru ca este ilogic sa pretinzi mai mult de la cei care vor sa conduca o masina decat de la cei care vor sa conduca o tara. ( PARALOGISM ! -n.n. ) 
Sursa : http://www.contributors.ro/sinteze/stai-in-laturi/http://www.contributors.ro/sinteze/stai-in-laturi/#comment-132272 



Deci ce este de fapt  EXCELENT , ce ADMIRA si ce FELICITA administratorii si moderatorii platformei  Contributors.ro in acest ultim caz  prin evidentierea  publica unui  pseudo-comentariu care practic consfinteste barfirea de catre anonimi a unui om , uitand ca acesta a reusit pentru prima data sa selecteze transparent magistrati integri care au restabilit  increderea oamenilor in justitia de la noi  si a carui activitate  a fost apreciata inclusiv  de catre UE ?! 

Niciun comentariu: