Elita discreta pro România


ELITA DISCRETA PRO ROMANIA

Este elita formata din acele personalitati de exceptie si independente fata de sistemul de aici , dar care cunosc si inteleg Romania si problemele ei , sau chiar cunosc limba romana , inteleg spiritualitatea romaneasca si in mod dezinteresat , onest si responsabil fac pentru Romania poate mai mult decat reprezentatii ei formali si elitele ei oficiale :

Principele Charles, Ambassador of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland to Romania, Catherine Durandin , Dennis Deletant , Tom Gallagher, Dr. Peter Gross , Jean Lauxerois , Katherine Verdery,, Steven van Groningen, Leslie Hawke.

marți, 23 aprilie 2013

Problemele de comunicare ale comunicatorilor de profesie

Este foarte interesant cum se manifesta in spatiul nostru public exact profesionistii comunicarii si ai relatiilor publice care ar trebui sa reprezinte un standard de urmat nu numai de catre cetatenii obisnuiti ci si de catre politicieni .
O disputa legata de "Angajamentul de loialitate " care a fost semnat sau nu de catre fostul purtator  de cuvant al  presedintelui Basescu , doamna Adriana Saftoiu specialist in jurnalism politic si relatii publice  ( http://ro.wikipedia.org/wiki/Adriana_S%C4%83ftoiu ) respectiv de catre angajatii Administratiei Prezidentiale  a relevat o situatie foarte  interesanta :


 Declaratia : 

„Nu îmi amintesc să fi existat un astfel de angajament, cu atât mai puţin o asemenea prevedere, care mi se pare total nepotrivită. Pare din altă epocă. Pe vremea lui Ceauşescu erau astfel de condiţionări” 
Adriana Saftoiu  
Sursa :  http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/211048/Presedintele-Basescu-ii-da-DREPT-la-REPLICA-Adrianei-Saftoiu

Infirmarea ei : 
Foto - Ring

Sursa : Ziarul Ring 

Daca specialistii cu un asemenea background in stiintele comunicarii si relatii publice au astfel de probleme de " orientare in comunicare si de memorie " sa le spunem,  si exact in domeniul de care se ocupa , ce pretentii mai putem avea atunci de la "politicienii de profesie" sau de la oamenii obisnuiti ? 

Niciun comentariu: